Ofte stillede spørgsmål

Kontakt din Affiliate Manager eller Affiliate-support, hvis du ikke kan finde det svar, du leder efter.

Hvor længe gemmes en trackingcookie for en affiliate?

Vores trackingcookies gemmes i 30 dage. Det betyder, at du bliver krediteret for henvisningen, hvis en besøgende klikker på dit affiliate-link på dit website og tilmelder sig en 14-dages gratis prøveperiode inden for 30 dage. Når den 14-dages gratis prøveperiode slutter, bliver brugeren betalende kunde, og du optjener en kommissionsbelønning.

Hvordan modtager jeg betaling, og hvor ofte?

Du kan få mere at vide om, hvordan du modtager betaling, i Modtag betaling.

Accepterer I andre metoder til udbetaling end PayPal?

Nej. Shopifys henvisningsprogram understøtter kun udbetalinger til affiliates via PayPal.

Hvordan bestrider jeg et betalingsbeløb?

Kontakt din Affiliate Manager ved enhver tvist omkring betalinger, og angiv de fulde oplysninger om problemet. Vi gennemgår din besked og gør alt, vi kan for at løse problemet.

Kan en shopejer tilknyttes min konto med tilbagevirkende kraft?

Shopifys henvisningsprogram understøtter ikke manuelle tilknytninger af affiliate-aktiviteter til en butik med tilbagevirkende kraft. Den eneste pålidelige måde at spore en henvisning på er via dit affiliate-link. Denne politik blev udarbejdet for at gøre Shopifys henvisningsprogram så fair og pålideligt som muligt.

Hvilke oplysninger kan jeg spore om shopejerne, jeg henviser?

Når den 14-dages gratis prøveperiode slutter, bliver brugeren betalende kunde, og du optjener en kommissionsbelønning. Du kan se, når en shopejer skifter fra en prøveperiode til et betalt abonnement, eller om de er markeret som "sat i bero", hvis de ikke har skiftet til et betalt abonnement. Du kan ikke se indtægten for specifikke shopejere af hensyn til beskyttelse af deres personlige oplysninger.

Kan jeg have flere websites?

Ja. Du kan promovere Shopify på alle websites, du ejer eller har tilladelse til at promovere på, så længe du ikke bruger forbudte metoder.

Optjener jeg kommission fra temaer, apps og andre produkter uden for abonnementet?

Nej, ikke under Affiliate-programmet. Du optjener en kommission fra de abonnementer, du skaffer til Shopify.

De fleste af Shopifys websites, apps og temaer er udviklet af tredjeparter, og de optjener en kommission for at udvikle dem. Du kan få mere at vide om vores partnerprogram for designere og udviklere her.

Hvor kan jeg finde Shopify-bannere?

Du modtager bannere i din velkomstmail, men du kan også få adgang til vores nyeste og opdaterede bannerpakker i forskellige størrelser her.

Når du har valgt et banner, skal du kopiere og indsætte koden på dit website eller din blog. Du kan få mere at vide om, hvordan du konfigurerer bannere og tekstlinks under Brug af bannere og tekstlinks.

Du kan oprette et deep link til enhver side på Shopify ved at tilføje ?ref=[YOUR_UNIQUE_REF_HANDLE] i slutningen af siden. Her er nogle eksempler på et deep link:

• Kanaler: https://www.shopify.com/channels?ref=[YOUR_UNIQUE_REF_HANDLE]
  • Priser: https://www.shopify.com/pricing?ref=[YOUR_UNIQUE_REF_HANDLE]
  • Gratis virksomhedsværktøjer: https://www.shopify.com/tools/?ref=[YOUR_UNIQUE_REF_HANDLE]
  • Vejledningen Hvad skal du sælge: https://www.shopify.com/guides/what-to-sell/?ref=[YOUR_UNIQUE_REF_HANDLE]
  • Shopify Plus: https://www.shopify.com/plus/?ref=[YOUR_UNIQUE_REF_HANDLE]
  • Shopify til Facebook: https://www.shopify.com/facebook/?ref=[YOUR_UNIQUE_REF_HANDLE]

Du kan også oprette deep links til internationale versioner af Shopify-websites ved at tilføje ?ref=[YOUR_UNIQUE_REF_HANDLE]. Se Internationale affiliate-links for den fulde liste med alle tilgængelige internationale versioner.

Kan jeg bruge grafik og billeder fra Shopify-websitet til at promovere Shopify?

Du skal indhente tilladelse fra Shopify, før du bruger indhold eller grafik fra Shopify-websitet.

Kan jeg promovere Shopify ved at oprette min egen tilpassede grafik og mine egne tilpassede billeder?

Du kan promovere Shopify ved at oprette tilpassede bannere og materiale. Du skal dog sørge for at følge vores retningslinjer for brands, når du arbejder med Shopify-billeder og -logoer.

Du kan bruge salgsfremmende udtryk, såsom Try it free today, i din grafik for at øge dine videreklik og konverteringer.

Hvor kan jeg se eksempler på succesfulde shopejere?

Du kan se læse nogle af vores shopejeres succeshistorier eller kaste et blik på Shopifys eksempler på sider.

Hvilke forskellige abonnementer tilbyder Shopify?

Ét aspekt ved at vælge en platform til e-handel er, hvor meget platformen koster. Shopify tilbyder konkurrencedygtige priser og flere forskellige prismuligheder, så din målgruppe nemmere kan finde et abonnement, der matcher deres behov og budget. Tilskynd dem til at tilmelde sig en 14-dages gratis prøveperiode, så de kan se, hvordan Shopifys funktioner kan hjælpe dem med at sælge deres produkter og udvikle deres virksomhed. De kan altid opgradere deres abonnement for at føje nye funktioner og funktionalitet til deres butik. Du kan se alle vores prismuligheder på Shopifys sider med priser. Se Abonnementsgebyrer og -afgifter for at få mere at vide.

Hvor kan jeg finde anbefalet læsning om affiliate-markedsføring?

Vi anbefaler følgende ressourcer, der kan hjælpe dig med at skabe succes som affiliate-markedsføringsmedarbejder for Shopify.

Shopifys blogopslag:

Bøger: