App compatibility

Det er ikke alle apps, der er udviklet til at fungere i alle butikker. Nogle apps er designet til at fungere sammen med specifikke butiksindstillinger. Appudviklere kan forhindre, at du installerer apps, der ikke virker i din butik, ved at angive installationskrav til deres apps.

Hvis din butiks indstillinger ikke opfylder en apps installationskrav, er appen markeret som Ikke kompatibel i Shopify App Store. Du kan se, hvilke installationskrav der ikke stemmer overens med din butiks indstillinger, på siden for den inkompatible app i appoversigten. Du kan ikke installere appen, medmindre disse indstillinger ændres. På siderne Søg og Kategori kan du skjule inkompatible apps ved at vælge Se kun kompatible apps.

Hvis en app, som du allerede har installeret, bliver inkompatibel med din butik, får du vist en Appmeddelelse i Shopify-administrator, der forklarer, hvilke butiksindstillinger der er inkompatible med appen.

Installationskravene er knyttet til butiksindstillinger, som er vanskelige at ændre, f.eks. din virksomheds lokalitet eller de lande, du leverer til. I de fleste tilfælde anbefaler vi, at du finder alternative apps, der fungerer for din butik, medmindre du planlægger at ændre opsætningen af din virksomhed.

Bemærk: Hvis du foretager ændringer i din butik for at opfylde en apps krav, kan det tage op til 1 time, før du kan installere appen. I denne periode viser appen fortsat knappen med teksten Ikke kompatibel.

En app kan have 5 typer installationskrav:

Webshop: Appen fungerer sammen med butikker, der har kanalen Webshop.

Kassesystem (POS): appen fungerer sammen med butikker, der har salgskanalen Shopify-kassesystem (POS).

Forsendelseslande: Appen fungerer sammen med butikker, der leverer til mindst ét af de angivne lande. De lande, du leverer til, er bestemmes af dine leveringszoner.

Valuta: Appen fungerer sammen med butikker, der sælger i mindst én af de valutaer, som appen understøtter.

Virksomhedsadresse: Appen fungerer sammen med butikker med en primær virksomhedsadresse i et land, som appen understøtter.