App recommendations

Denne funktion er en betaversion.

Shopify viser nu personlige anbefalinger af apps, der kan hjælpe dig med at drive din virksomhed eller udvikle den. Anbefalingerne er baseret på butikker, der minder om din i forhold til bruttomarkedsværdi (GMV), din gentagne månedlige indtægt (MRR), din branche, din lokation, din butiks alder og andre attributter. Nogle anbefalinger kan også være baseret på, hvordan du allerede nu bruger Shopify.

Du kan se appanbefalinger flere steder, herunder på siden Apps i din Shopify-administrator, sektionen Anbefalet til dig på startsiden i Shopify App Store og siden med Shopifys logudside.

Appanbefalingerne i din Shopify-administrator er ikke annoncer. Appudviklere kan ikke betale Shopify for at få vist en app i anbefalinger.