Sådan bruger du Advanced Cash on Delivery-appen

Advanced Cash on Delivery-appen er et nyttigt værktøj for Shopify-shopejere i Indien, som gerne vil tilbyde deres kunder Kontant ved levering som betalingsløsning. Denne app forbedrer den standardiserede betalingsmetode for Kontant ved levering (COD), som er tilgængelig under Manuelle betalinger under indstillingerne for Betalinger.

Advanced Cash on Delivery-appen indeholder flere funktioner, der giver dig mulighed for at tilpasse og administrere Kontant ved levering-ordrer i din Shopify-butik. Her er nogle af de vigtigste funktioner:

• Tilføj en tilpasset takkebesked for Kontant ved levering-ordrer.
  • Opret tilpassede leveringspriser for Kontant ved levering-ordrer.
  • Inkluder en funktion til kontrol af tilgængeligheden af Kontant ved levering i butikkens tema.
  • Angiv et prisinterval for Kontant ved levering-ordrer.
  • Angiv berettigede postnumre for kontant ved levering.