Arrive til iOS og Android

Arrive er en mobilapp til iOS- og Android-enheder. Kunder kan bruge Arrive til at hjælpe dem med onlineshopping på følgende måder:

• spor onlineordrer
  • opdage flere produkter fra butikker, hvor de har afgivet ordrer

Hvis du sælger via Shopify, kan du give kunder mulighed for at installere Arrive fra ordrestatussiden i din butik. Det er kun kunder i USA og Canada, der kan se muligheden for at benytte Arrive, når de gennemgår deres ordrestatus fra en mobilenhed.

Du kan ikke deaktivere visningen af din butiksprofil eller produktanbefalinger i Arrive.

Se Ofte stillede spørgsmål om Arrive, hvis du vil have mere at vide om Arrive.

Betingelser

Arrive er gratis og er tilgængelig på mobilenheder med følgende styresystemer:

• iOS (version 10.3 eller nyere) til iPhone, iPad og iPod touch
  • Android (version 5.0 eller nyere)

Sådan sporer du onlineordrer

Kunder kan spore leveringen af deres onlineordrer under fanen Start i appen Arrive. Når en kunde bruger Gmail, lokaliserer Arrive automatisk e-mails med trackingnumre for at identificere ordrer, der skal spores. Kunder, der bruger andre e-mailprogrammer, kan tilføje trackingnumre manuelt.

Arrive søger i e-mails for at indsamle ordreoplysninger. Se Politik om beskyttelse af persondata for Arrive, hvis du har spørgsmål vedrørende beskyttelse af persondata.

Det kan ske, at Arrive ikke har tilstrækkelige oplysninger til at kunne vise en nøjagtig lokation for leveringen, når appen sporer en ordre. Leveringsstatus er stadig præcis.

Automatisk ordresynkronisering

Arrive synkroniserer automatisk med Shopify, så alle ordrer, som en kunde har afgivet i Shopify-butikker, vises.

Når en kunde starter en ordre, men ikke fuldfører den, vises der muligvis også en meddelelse om tabt kurv i Arrive. Meddelelsen beder brugeren om at vende tilbage til din butik for at fuldføre ordren.

Gem profiler

I Arrive kan kunder se en liste med butikker, de tidligere har købt hos. Når en ordre er føjet til Arrive, vises den relaterede butiks profil under fanen Butik i appen Arrive. Butiksprofilerne er sorteret efter, hvornår den relaterede ordre blev tilføjet i Arrive, fra nyeste til ældste.

Butiksprofiler for Shopify-butikker, der vises på denne liste, kan indeholde produktanbefalinger baseret på butikkens populære produkter. Populære produkter genereres i Shopify ud fra butikkens salgsdata.

Butikkens profil inkluderer butikkens navn, beskrivelse og logo, der alle kan tilpasses i Shopify. Du kan ændre dit butikslogo ved at ændre logoet, der bruges i e-mails. Du kan ændre din butiks beskrivelse ved at redigere metabeskrivelsen for din webshop.

Dine kunder bruger muligvis Arrive, selvom du ikke aktiverer muligheden for at tilmelde sig Arrive fra din butiks ordrestatusside. Hvis en kunde, der bruger Arrive, afgiver en ordre i din butik, vil kunden se din butiksprofil i sin ordrehistorik samt trackingoplysninger for alle ordrer, han eller hun afgiver i din butik.