Bulk Account Inviter

Du kan invitere dine kunder til at aktivere deres konti i din webshop via appen Bulk Account Inviter. Denne app er nyttig, når du har importeret kundekonti fra en anden platform eller fra en anden Shopify-butik.

Føj Shopifys SPF-post til din domænehost (kun tilpassede domæner)

Shopify bruger SPF (Sender Policy Framework) til at bekræfte den e-mailadresse, du bruger til e-mails med automatiske meddelelser, som dine kunder modtager. Den kaldes også din kunderettede e-mailadresse. Det forhindrer, at e-mails bliver markeret som spam. Det fjerner desuden kommentaren via Shopify fra afsenderoplysningerne og viser din kunderettede e-mailadresse i stedet for no-reply@shopify.com i afsenderfeltet.

Bemærk! Denne vejledning er til butikker, der bruger et tilpasset domæne, og ikke standard-myshopify-domænet, som ser sådan ud your-store-name.myshopify.com.

Fremgangsmåde:

1. Log in to your domain hosting account.

2. Find dit domænes TXT record. Den vises som regel ved siden af CNAME record og MX record.

3. Tilføj følgende SPF-registrering i din TXT-post:v=spf1 include:shops.shopify.com ~all

4. Gem dine ændringer.

Inviter flere kunder samtidigt

Du kan invitere flere kunder samtidigt ved at sende e-mails til en hel kundegruppe. Få mere at vide om, hvordan du opretter disse grupper, i Opret kundegrupper. Når du har oprettet disse kundegrupper, skal du følge trinnene til at invitere dine målkunder.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator, og åbn appen Bulk Account Inviter.

2. Vælg den kundegruppe, du vil invitere, på rullemenuen Kundegruppe.

3. Klik på Opret e-mail. Dine invitationer genereres som standard ud fra din skabelon Invitation til at oprette en konto. Hvis du vil ændre emnet eller indholdet i disse e-mails, skal du redigere felterne Emne og Tilpasset besked.

4. Vælg en e-mailadresse på rullelisten med e-mailadresser. Det er den e-mailadresse, dine kunder får vist, når de modtager invitationen.

5. Klik på Gennemgå, og klik derefter på Send e-mail.

E-mailinvitationen er sendt. Der kan gå et stykke tid, før alle invitationer er sendt. Dette afhænger af det antal kunder, du inviterer.