Shopify Flow

Shopify Flow er en e-handelsautomationsplatform, der hjælper dig med at strømline manuelle opgaver og processer i din butik og på tværs af dine apps.

Brugsscenarier

Du kan bruge Flow til at automatisere almindelige opgaver i din butik, såsom:

• Tagging af loyale kunder
  • Annullering af ordrer med høj risiko
  • Markering af ordrer med høj risiko, inden der opkræves betaling
  • Informering af dit ordrebehandlings- eller logistikteam om hastende ordrer
  • Afsendelse af genbestillingsanmodninger, når dine lagerniveauer er lave
  • Identificering af og tilføjelse af tags til dine produkter baseret på deres titel eller SKU

Du skal vælge triggere, betingelser og handlinger for at oprette disse automatiseringer.

Triggere er hændelser, som kører i din butik eller i en app, f.eks. en ordre, der oprettes, eller en kunde, der føjes til en app.

Betingelser sørg for, at dit workflow kun udfører handlinger, når bestemte betingelser er opfyldt.

Handlinger er opgaver, som kan foretage ændringer i objekter i din Shopify-butik samt i apps.

Trigger – Start et workflow fra en event i Shopify eller fra en app. Betingelse – Angiv betingelser, der afgør, om et workflow skal køre. Handling – Afslut et workflow med en opgave, som er adresseret i en butik eller en app.