Oprettelse af workflows

Opret et workflow for at automatisere almindelige opgaver i din butik.

Den hurtigste måde at automatisere din virksomhed på er at vælge en workflowskabelon og tilpasse den. Flow-skabeloner er komplette workflows, som udfører bestemte handlinger, og du kan redigere dem, så de passer til dine virksomhedsprocesser.

Brug af skabeloner

Udforsk Skabeloner i Flow for at finde forhåndsudviklede workflows, som du kan tilpasse og bruge.

Mange skabeloner benytter apptriggere og -handlinger. Hvis du vil bruge apptriggere eller -handlinger, skal du installere de apps, som har udviklet dem. Gå til Connectors for Flow i Shopify App Store for at installere en app, som har udviklet en connector.

Når du har tilføjet en skabelon i Flow, kan du gennemgå og tilpasse den, så den passer til din virksomheds behov:

• Sørg for at ændre e-mail- eller Slack-adresser, så dine beskeder sendes til de rigtige personer.
  • Gennemgå beskedteksten, så du er sikker på, at den passer til din virksomheds stil og tone.
  • Hvis et workflow bruger Slack, og du ikke gør, kan du erstatte handlingen med en, der sender en e-mailbesked.

Oprettelse af dine egne workflows

Hvis du ikke kan finde en workflowskabelon, som opfylder dine virksomhedsbehov, kan du oprette tilpassede workflows, som du kan bruge i din butik.

Inden du begynder

Før du opretter et workflow, skal du sætte dig ind i retningslinjer og bedste fremgangsmåder for workflows.

Trin

1. Åbn Flow i din Shopify-administrator
  2. Klik på Opret workflow.
  3. Klik på Tilføj trigger, og vælg derefter den trigger, som starter dette workflow.
  4. Klik på Tilføj betingelse, og vælg den betingelse, som skal være opfyldt, før der kan udføres nogen handlinger.
  5. Klik på Tilføj handling, og vælg den handling, som udføres på baggrund af resultaterne af betingelsen.
  6. Klik på Gem, og indtast titlen på dit workflow.
  7. Klik på Forhåndsvis workflow for at teste, hvordan dit workflow kører i din butik.
  8. Klik på Aktivér for at slå dit workflow til i din butik.

Dette workflow kører automatisk, hver gang triggerhændelsen forekommer i din butik.

Næste trin

Se resultaterne af dit workflow på workflowets side:

En workflow-oversigtsside, der viser detaljerede oplysninger om, hvornår et workflow kørte sidst

Der kan være en kort forsinkelse mellem det tidspunkt, hvor et workflow kører, og hvor resultaterne af det vises i din Shopify-administrator.