Geolocation

Appen Geolocation giver dine kunder anbefalinger til sprog og valuta baseret på deres geografiske lokation samt sproget i deres browser eller på deres enhed. Denne funktion giver kunderne mulighed for at se din butik på deres foretrukne sprog og betale med deres foretrukne valuta. Appen Geolocation tilføjer også en vælger i sidefoden i din webshop, så dine kunder kan vælge deres sprog og valuta.

Når en kunde accepterer eller afviser en anbefalinger til ændring af valuta, vil han eller hun ikke se anbefalinger til valutavalg i din butik igen i 14 dage. Ventetiden nulstilles, hvis kunden rydder sine cookies. Anbefalinger til sprog vises i hver ny session.

Betingelser

Du skal sælge på flere sprog, før du kan lave anbefalinger til sprog. Du skal sælge i flere valutaer, før du kan lave anbefalinger til valuta.

Geolocation anbefaler kun de sprog og valutaer, som du har aktiveret i din butik. Hvis du ikke bruger nogen af disse Shopify-funktioner, kan du ikke bruge Geolocation til at lave anbefalinger.

Installer appen Geolocation

1. Gå til appsiden for Geolocation.
  2. Klik på Tilføj app. Hvis du ikke er logget ind på din Shopify-konto, bliver du bedt om at logge ind.
  3. Klik på Installer app.

Du kan fjerne appen Geolocation fra din butik ved at følge disse trin:

Du behøver ikke at fjerne ubrugte kodestykker fra din temaskabelon, når du har afinstalleret appen Geolocation.

Udgiv anbefalinger

Anbefalinger giver besøgende mulighed for at gennemse butikken på deres lokale sprog og i deres lokale valuta. Med appen Geolocation kan du se en forhåndsvisning af dine anbefalinger, før du udgiver dem i din butik.

Følg disse trin for at udgive anbefalinger:

1. Klik på Apps i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Geolocation
  3. Klik på Udgiv under Anbefalinger.

Statussen ændres til "Udgivet i din webshop". Dine kunder kan som standard se alle dine udgivne sprog og valutaer. De kan vælge det sprog og den valuta, som de foretrækker at se din butik i.

Hvis du klikker på Annuller udgivelse, ændres statussen til "ikke udgivet i din webshop", og anbefalingerne fjernes.

Tilpas indstillinger for anbefalinger

Følg disse trin for at tilpasse indstillingerne for anbefalinger:

1. Klik på Apps i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Geolocation.
  3. Klik på Tilpas i afsnittet Anbefalinger.
  4. Tilpas anbefalingerne.
  5. Klik på Gem.

Udgiv vælgere

Vælgere giver dine besøgende mulighed for altid at vælge deres sprog og valuta. Du kan tilføje valuta- og sprogvælgere i sidefoden i din webshop.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Apps i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Geolocation.
  3. Klik på Udgiv under Vælgere.
  4. Klik på Gem.

Hvis du klikker på Annuller udgivelse, ændres statussen til "Ikke udgivet i din webshop", og vælgerne fjernes.

Tilpas indstillinger for vælgere

Du kan ændre placeringen af sprog- og valutavælgeren i sidefoden.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Apps i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Geolocation.
  3. Klik på Tilpas under Vælgere.
  4. Vælg Venstre, Centreret eller Højre.
  5. Klik på Gem.

Dine anbefalinger for sprog og valuta vises i sidefoden i din butik.