Brug af Ordreprinter-appen

Du kan bruge Order Printer-appen til at udskrive fakturaer og pakkesedler fra en ordreside i din Shopify-administrator.

Udskriv med Order Printer i Shopify-administratoren

Fremgangsmåde:

1. Klik på Ordrer i din Shopify-administrator.
  2. Vælg den ordre, du vil udskrive dokumenter for.
  3. Klik på Flere handlinger, og vælg Udskriv med Order Printer i rullemenuen:
    Klik på Flere handlinger
  4. I afsnittet Skabeloner skal du vælge de dokumenter, du vil udskrive.
  5. Klik på Udskriv:
    Klik på

Udskriv med Order Printer fra Shopify POS

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Apps på siden med ordrebekræftelsen.

2. Tryk på Udskriv med Order Printer.

3. Vælg, om du vil udskrive en faktura, en pakkeseddel eller begge. Hvis du vil vælge en anden printer, udskrive flere kopier eller bruge dobbeltsidet udskrivning, skal du trykke på Udskriv med Order Printer for at åbne menuen indstillinger.

4. Tryk på Udskriv, når du er færdig.

Vælg en standardskabelon til Order Printer

Du kan vælge en skabelon, som appen Order Printer skal bruge som standard.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Apps i din Shopify-administrator.

2. Klik på Order Printer for at åbne appen.

3. Klik på Administrer skabeloner:

Knappen Administrer skabeloner

4. Vælg, hvilke skabeloner der skal udskrives som standard:

Vælg skabeloner, der skal udskrives som standard

Fjern sidehovedet og sidefoden fra udskrevne sider

De fleste browsere tilføjer automatisk et sidehoved og en sidefod på hver side, de udskriver. Hvis du vil give dine dokumenter et mere rent og professionelt udseende, kan du fjerne disse. Måden at fjerne dem på er forskellig fra browser til browser:

Normalt skal du fjerne markeringen af indstillingen for sidehoveder og sidefødder i browserens udskriftsvindue.

Gem et dokument som PDF-fil

Order Printer bruger din browsers printerfunktion til at udskrive dokumenter. Du kan bruge denne funktion til at gemme dine dokumenter som PDF-filer. At gemme i PDF-format håndteres forskellige i hver browser og hvert operativsystem:

• Google Chrome i Mac OS X eller Windows
  • Mac OS X
  • Microsoft Windows

Google Chrome i Mac OS X eller Windows

Hvis du bruger browseren Google Chrome, kan du gemme som en PDF-fil direkte i udskrivningsdialogboksen. Under Destination skal du klikke på Skift ... og derefter vælge Gem som PDF:

Vælg

Mac OS X

I udskrivningsdialogboksen i Mac OS X har du mulighed for at udskrive til PDF-format i en hvilken som helst browser. I udskrivningsdialogboksen skal du vælge PDF nederst til venstre og derefter vælge Gem som PDF ...:

Vælg

Microsoft Windows

I andre browsere end Google Chrome i Windows kan du bruge software som CutePDF til at gemme i PDF-format en hvilken som helst udskriftsdialogboks. I Windows 10 kan du angive, at du vil gemme som PDF-fil, i vinduet Udskriv.