Produktanmeldelser

Du kan bruge Product Reviews-appen til at tilføje en funktion til kundeanmeldelser i dine produkter. Dette giver dine kunder mulighed for at kommunikere med din virksomhed og med hinanden for at opmuntre til salg.

Product Reviews-appen understøtter Google- mikrodata (kaldes nogle gange "rich snippets" eller "strukturerede data"). Appen tilføjer automatisk et samlet anmeldelsesresultat, som vises i dine søgeresultater i Google, som hjælper med at øge trafikken fra organiske søgninger:

Bemærk: Google tillader ikke, at der inkluderes mikrodataoplysninger i Google Ads eller Produktopslagsannoncer. Dine samlede anmeldelsesresultater vises kun i dine organiske søgeresultater. I sidste ende beslutter Google, hvilke data der skal vises, hvilket betyder, at dine data muligvis ikke vises hele tiden.

I dette afsnit:

• Brug af appen Tilføj anmeldelser hurtigt på dit website, og brug nemt Product Reviews-appen.
  • Import og eksport af anmeldelser Forstå, hvordan du kan importere og eksportere anmeldelser ved hjælp af Product Reviews-appen.
  • Administration af anmeldelser Administrer de anmeldelser, som du får af din butik.
  • Tilpasning Tilpas dine anmeldelser og din anmeldelsesformulars udseende og funktionalitet.
  • Avanceret tilpasning Tilpas dine anmeldelser og din anmeldelsesformulars udseende og funktionalitet med mere avanceret CSS.