Produktanmeldelser

Du kan bruge Product Reviews-appen til at tilføje en funktion til kundeanmeldelser i dine produkter. Dette giver dine kunder mulighed for at kommunikere med din virksomhed og med hinanden for at opmuntre til salg.

Product Reviews-appen understøtter Google- mikrodata (kaldes nogle gange "rich snippets" eller "strukturerede data"). Appen tilføjer automatisk et samlet anmeldelsesresultat, som vises i dine søgeresultater i Google, som hjælper med at øge trafikken fra organiske søgninger:

Bemærk: Google tillader ikke, at der inkluderes mikrodataoplysninger i Google Ads eller Produktopslagsannoncer. Dine samlede anmeldelsesresultater vises kun i dine organiske søgeresultater. I sidste ende beslutter Google, hvilke data der skal vises, hvilket betyder, at dine data muligvis ikke vises hele tiden.

I dette afsnit: