Brug af Shopify-appen til iPhone og Android

Når du har installeret Shopify-appen, kan du logge ind på din konto og begynde at drive din butik fra din mobilenhed. Hvis du vil vide, hvordan du udfører en opgave i Shopify-appen, skal du søge efter opgaven i Hjælp til Shopify og vælge iPhone eller Android.

For at få den bedste oplevelse skal du sørge for, at dine medarbejdere har de nødvendige tilladelser, og at din software er opdateret.

I hele Hjælp til Shopify kan du, hvis opgaven kan udføres fra din mobilenhed ved hjælp af Shopify-appen, vælge vejledninger til iPhone eller Android ved hjælp af knapperne på siden.

Sider, hvor hvert afsnit gælder for iPhone og Android, har store knapper øverst, der ændrer indholdet på hele siden:

Shopify app – knapper på sideniveau

Sider, hvor kun nogle få afsnit gælder for iPhone og Android, har mindre knapper overalt, der kun ændrer indholdet for det pågældende afsnit:

Shopify-appen – knapper på afsnitsniveau

Medarbejdertilladelser i Shopify-appen

Dine medarbejdere kan logge ind på Shopify-appen ved hjælp af deres egne Shopify-legitimationsoplysninger. Hvis en medarbejder har begrænsede tilladelser, kan de kun se de områder af Shopify-appen, som de har tilladelser til. Hvis de f.eks. ikke har tilladelse til at se siden Start i Shopify-administratoren, vises knappen Start ikke i Shopify-appen.

Hvis medarbejdere skal kunne se siden Ordrer, har de brug for mere end blot tilladelse til at se siden Ordrer i Shopify-administratoren. De tilladelser, som medarbejderne skal bruge for at se skærmbilledet Ordrer, er:

• Ordrer
  • Produkter
  • Kunder.

Medarbejdere, der ikke har ovenstående tilladelser i Shopify-administratoren, kan ikke se siden Ordrer, når de logger ind på Shopify-appen.

Sørg for, at din mobilsoftware er opdateret

Rediger sproget i Shopify-appen

Shopify-mobilappen bruger din enheds foretrukne sprog. Følgende sprog understøttes af Shopify-appen:

• Engelsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Italiensk
  • Japansk
  • portugisisk
  • Spansk

Du kan ændre det foretrukne sprog i indstillingerne for din enhed.