Private apps

Private apps er udviklet eksklusivt til din Shopify-butik (i modsætning til offentlige apps, som er udviklet til at fungere sammen med mange butikker). Du kan bruge private apps til at føje funktioner til din Shopify-administrator, få adgang til din butiks data direkte fra Shopifys API'er eller udvide din webshop til andre platforme ved hjælp af Storefront API'en.

Rediger Storefront API-tilladelserne for en privat app

Hvis din private app bruger Storefront API'en, kan du ændre hvilke områder af din butik, som appen har adgang til ved at ændre appens tilladelser.

Bemærk: Private apps kan holde op med at virke, hvis du ændrer deres tilladelser.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator.

2. Klik på Udvikl apps.

3. Klik på navnet på den app, som du vil ændre tilladelserne for.

4. Vælg hvilke butiksdata, du vil give appen adgang til under Storefront API-tilladelser i afsnittet Storefront API.

Der er som standard valgt fire tilladelser: Læs produkter og kollektioner, Læs og rediger kunder, Læs og rediger betalingsprocesser samt Læs blogs og artikler.

Advarsel! Storefront API'en er en ikke-autoriseret offentlig API, hvilket betyder, at alle besøgende i butikken kan se de data, som du offentliggør for appen. Du bør kun bruge Storefront API'en, hvis du er klar til at løbe denne risiko, og du bør kun give tilladelser til den type data, som den private app har brug for.

1. Klik på Gem.

2. Klik på Gem i den dialogboksen Du har foretaget ændringer af din app.

Rediger udviklers kontaktmail

Shopify bruger udviklerens kontaktmail til at kontakte udvikleren, hvis der er et problem med den private app, f.eks. når en ændring af API'en kan medføre, at appen ikke længere fungerer. For at sikre, at din app fortsætter med at fungere som forventet, skal du sørge for, at denne mailadresse er korrekt og opdateret.

Du kan ændre eller opdatere udviklerens mailadresse i Shopify-administrator:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator.

2. Klik på Udvikl apps.

3. Klik på navnet på den app, du vil redigere.

4. Angiv udviklerens mailadresse i feltet Udviklers mail i nødstilfælde.

Slet en privat app

Du kan slette private apps, som du ikke bruger længere, fra siden Apps i din Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator.

2. Klik på Udvikl apps.

3. Klik på knappen med papirkurv ud for den app, du vil slette.

Knappen med papirkurv.