Ikke-understøttede apps

Nogle af de apps, du bruger i din butik, understøttes muligvis ikke og vil holde op med at fungere på grund af ændringer i Shopifys API'er. Hvis en app, som du har installeret, bruger ikke-understøttede API'er, vil du se en advarsel i din Shopify-administrator. Du kan administrere ikke-understøttede apps ved at kontakte appens udviklere eller finde en app, der kan erstatte den.

Bemærk: Hvis du er appudvikler, kan du få mere at vide om, hvordan du holder dine apps opdaterede, i dokumentationen til API-versioner og bedste fremgangsmåder.

Sådan kan understøttelsen af apps ophøre

En app kan holde op med at blive understøttet, hvis appens udviklere ikke holder sig opdateret om ændringer i Shopifys API'er. En API (Application Programming Interface) er et system, der gør det muligt at kommunikere med Shopify. De apps, du installerer i din butik, bruger Shopifys API'er til at hente og opdatere data i din butik og hjælper dig med at drive din virksomhed.

Der udgives en ny version af Shopifys API'er hver tredje måned. Disse versioner kan indeholde nye funktioner eller medføre ændringer eller udfasning af eksisterende funktioner. Hver version af en Shopify API fortsætter med at fungere i et år, før appudviklere skal opdatere deres apps til at bruge en nyere version.

Hvis en bestemt version af en Shopify API medfører en ændring, som medfører, at en app ikke fungerer, underretter vi udvikleren af den pågældende app, som derefter har ni måneder til at opdatere den. Efter ni måneder vil appen ikke længere blive understøttet og vil muligvis ikke fungere som forventet, hvis udvikleren ikke foretager de nødvendige ændringer.

Administration af understøttede apps

Udvikleren af en app er ansvarlig, der ikke understøttes, er ansvarlig for at opdatere appen. Du kan kontakte appudvikleren på forskellige måder, afhængigt af hvilken type app du bruger.

Ikke-understøttede offentlige apps

Alle apps, som du installerer via Shopify App Store, er Offentlige apps. Shopify informerer udviklerne af offentlige apps om ændringer, der kan medføre, at apps ikke fungerer, så tidligt, at de har tid til at opdatere deres apps, før de ikke længere understøttes.

Hvis en offentlig app, du bruger, ikke længere understøttes, kan du kontakte udviklerne og bede dem om at opdatere appen. Du kan også søge efter andre apps i Shopify App Store, hvis du ikke kan komme i kontakt med udvikleren, eller hvis du har brug for en erstatning for den app, du bruger.

Da offentlige apps vedligeholdes af tredjepartsudviklere, kan Shopify ikke foretage ændringer i disse apps eller opdatere dem for dig.

Ikke-understøttede private apps

En privat app er udviklet specifikt til din Shopify-butik af en udvikler eller et udviklingsfirma. Shopify sender oplysninger om kommende API-ændringer, som kan medføre, at din app ikke virker, til appudviklerens kontakt-e-mail. For at sikre, at udvikleren modtager disse advarsler, kan du tjekke og opdatere udviklerens kontakt-e-mail på siden Private apps i Shopify-administratoren.

Når en privat app, du bruger, ikke længere understøttets, skal du kontakte udviklerne af appen for at bede dem om at opdatere den. Du bør også videresende eventuelle advarsler, du modtager, til appudviklerne med det samme. Hvis du ikke har en kontakt-e-mail for din udvikler, eller du ikke ved, hvem der har udviklet en privat app, der er installeret i din butik, kan du kontakte Shopify Support.

Hvis du ikke kan kontakte den oprindelige udvikler af appen, kan du hyre en Shopify-ekspert, som kan hjælpe dig med at foretage de nødvendige ændringer.

Hvis en privat app ikke længere understøttes, og du ikke bruger den eller ikke har planer om opdatere den, kan du slette appen for at afvise advarslen i din Shopify-administrator.