Sådan konfigurerer du Checkout Branding

Du kan tilpasse brandingen af dine betalingssider i betalingseditoren. Du kan tilføje dit brands logo, tilføje et baggrundsbillede, ændre farverne og vælge en ny skrifttype, så betalingssiden kommer til at matche din virksomhed. Få mere at vide om avancerede tilpasninger af brandingen af din betalingsproces under Checkout Branding API.

Noget af den branding, du vælger til dine betalingssider, anvendes også automatisk på dine sider med nye kundekonti.

Dine kunder bruger betalingssiden til at indtaste leverings- og betalingsoplysningerne for deres ordrer. De fleste virksomheder har et enkelt design i betalingsprocessen, så den er nem at læse og for at undgå at distrahere kunderne. Vælg farver med høj kontrast og billeder, der ikke fjerner fokus fra ordene på siden.

Du kan føje et logo til sidehovedet i betalingsprocessen. Du kan justere logoets størrelse, justering og placering.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilpas ud for den betalingsproces, du vil redigere, i afsnittet Tilpas din betalingsproces.
  3. Klik på tandhjulsikonet.
  4. Tilføj dit logo i området Logo:

1. Klik på Vælg billede.
    2. Klik på Tilføj billeder for at uploade et nyt billede, eller vælg et billede, du allerede har uploadet til dit bibliotek.
    3. Klik på Udført.
  5. Juster logoets størrelse i området Logobredde (maks.).

6. Vælg en venstrejusteret, centreret eller højrejusteret justering til logoet i området Logojustering.

7. Vælg en placering på betalingsformular, ordreoversigt eller i fuld bredde til dit logo i området Logoplacering.

8. Klik på Gem.

Føj et baggrundsbillede eller en farve til din betalingsformular

Du kan føje en baggrundsfarve eller et billede til din betalingsformular. Du kan enten tilføje en baggrundsfarve eller et billede, men ikke begge dele.

Når du har tilføjet en baggrundsfarve eller et billede, skal du kontrollere, at betalingsfelterne tydeligt kan læses.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilpas ud for den betalingsproces, du vil redigere, i afsnittet Tilpas din betalingsproces.
  3. Klik på tandhjulsikonet.
  4. Føj et baggrundsbillede eller en baggrundsfarve i afsnittet Baggrund 1:
    • Hvis du vil tilføje et baggrundsbillede, skal du gøre følgende:
      1. Klik på Vælg billede.
      2. Klik på Tilføj billeder for at uploade et nyt billede, eller vælg et billede, du allerede har uploadet til dit bibliotek.
      3. Klik på Udført.

- Hvis du vil tilføje en baggrundsfarve, skal du gøre følgende: 1. Klik på farvecirklen ud for Baggrundsfarven for at åbne en farvevælger. 2. Vælg en farve eller indtast en heksadecimal farvekode.

1. Klik på Gem.

Føj et baggrundsbillede eller en farve til ordreoversigten

Du kan føje en baggrundsfarve eller et billede til din ordreoversigt. Du kan enten tilføje en baggrundsfarve eller et billede, men ikke begge dele.

Når du har tilføjet en baggrundsfarve eller et billede, skal du kontrollere, at betalingsfelterne tydeligt kan læses.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilpas ud for den betalingsproces, du vil redigere, i afsnittet Tilpas din betalingsproces.
  3. Klik på tandhjulsikonet.
  4. Tilføj et baggrundsbillede eller en baggrundsfarve i afsnittet Baggrund 2:
    • Hvis du vil tilføje et baggrundsbillede, skal du gøre følgende:
      1. Klik på Vælg billede.
      2. Klik på Tilføj billeder for at uploade et nyt billede, eller vælg et billede, du allerede har uploadet til dit bibliotek.
      3. Klik på Udført.

- Hvis du vil tilføje en baggrundsfarve, skal du gøre følgende: 1. Klik på farvecirklen ud for Baggrundsfarven for at åbne en farvevælger. 2. Vælg en farve eller indtast en heksadecimal farvekode.

1. Klik på Gem.

Sådan tilpasser du farverne i betalingsprocessen

Du kan ændre farverne på dine betalingsknapper, fejlmeddelelser og markeringer. Du kan også gøre betalingsfelterne hvide eller gennemsigtige.

Når du har ændret farverne på din betalingsside, skal du kontrollere, at teksten tydeligt kan læses imod baggrundene i områderne med ordreregistrering og ordreoversigt.

Skift farve på markering, knapper og fejl

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilpas ud for den betalingsproces, du vil redigere, i afsnittet Tilpas din betalingsproces.
  3. Klik på tandhjulsikonet.
  4. Vælg farverne i afsnittet Farve:

1. Klik på farvecirklen ud for Markering, Knapper eller Fejl for at åbne en farvevælger.
    2. Vælg en farve eller indtast en heksadecimal farvekode.
  5. Klik på Gem.

Rediger farven på formularfelterne

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilpas ud for den betalingsproces, du vil redigere, i afsnittet Tilpas din betalingsproces.
  3. Klik på tandhjulsikonet.
  4. Klik på rullemenuen Formularfelt og kortbaggrund i afsnittet Farve, og vælg derefter hvid eller en gennemsigtig farve. Hvis du angiver en tilpasset værdi for formularfelter ved hjælp af Checkout Branding API'en, vises en yderligere valgmulighed Tilpasset (indstillet via API).
  5. Klik på Gem.

Tilpas skrifttypen i betalingsprocessen

Du kan vælge fra en liste over skrifttyper for at tilpasse betalingssiden.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilpas ud for den betalingsproces, du vil redigere, i afsnittet Tilpas din betalingsproces.
  3. Klik på tandhjulsikonet.
  4. Rediger skrifttypen i betalingsprocessens overskrifter og brødtekst i afsnittet Typografi:

1. Klik på skrifttypens navn i området Overskrifter eller Brødtekst for at åbne en rullemenu.
    2. Vælg den skrifttype, du vil anvende i betalingsprocessen.