Opgraderingsvejledning til Checkout Extensibility

Du kan bruge Shopifys betalingsprocessen til at acceptere ordrer og modtage betalinger, uanset hvor du sælger online. Hvis din butik har Shopify Plus-abonnementet, kan du bruge Checkout Extensibility til at tilføje apps og avancerede tilpasninger af branding på en måde, der er opgraderingsfri og fungerer sammen med Shop Pay.

Denne vejledning beskriver nye måder, som du kan bruge Checkout Extensibility på til at tilpasse din betalingsprocess, siderne Tak og Ordrestatus i Shopify, hvis du er en butik med Shopify Plus-abonnementet i øjeblikket. Brug Checkout Extensibility Upgrade Kit til at få mere at vide om, hvordan du kan vurdere og erstatte dine aktuelle tilpasninger af betalingsprocessen.

Om Checkout Extensibility

Checkout Extensibility er en hurtigere, bedre og mere sikker løsning med mulighed for opdateringer sammenlignet med checkout.liquid, når det kommer til betalingstilpasninger. Checkout Extensibility fungerer også fuldt integreret med Shop Pay. Hvis du opgraderer til Checkout Extensibility, kan du drage fordel af flere nye funktioner og muligheder:

Checkout Extensibility giver dig mulighed for at oprette betalingstilpasninger, der er integreret i apps. Disse apps kan hurtigt installeres og er kompatible med opgraderinger. Checkout Extensibility udvikles hele tiden for at opfylde dine behov ved hjælp af nye eller forbedrede funktioner samt nye apps.

Berettigelse

Din butik skal have Shopify Plus-abonnementet, hvis du vil bruge Checkout Extensibility. Du må ikke bruge funktioner, der ikke er kompatible med Checkout Extensibility, såsom følgende funktioner:

Opgrader til Checkout Extensibility

Der genereres automatisk en rapport, der identificerer de eksisterende tilpasninger af din betalingsprocessen, og den er tilgængelig i Shopify-administratoren og som en CSV-fil, du kan downloade. Brug denne rapport til at forenkle din gennemgang af dine eksisterende tilpasninger af betalingsprocessen og til at opgradere til Checkout Extensibility hurtigere.

Du kan stadig opgradere til Checkout Extensibility, selv hvis du ikke kan genskabe alle dine eksisterende tilpasninger af checkout.liquid, yderligere scripts og apps. Du kan vælge at opgradere alle sider eller kun betalingssider ved udgivelse.

Trin 1: Gennemgå dine eksisterende betalingstilpasninger

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Se tilpasset rapport i afsnittet Opgrader til Checkout Extensibility for at åbne den side, som indeholder oplysninger om eksisterende tilpasninger af din betalingsproces, herunder følgende data:

• Tilpasningens kategori (f.eks. Branding eller Valideringer)
    • Tilpasningens navn og beskrivelse
    • Kildefil (f.eks. checkout.liquid)
    • Kodelinjer, hvor tilpasningen starter og slutter
    • Vejledning til at oprette tilpasningen i Checkout Extensibility
  3. Valgfrit: Hvis du vil downloade en version af rapporten som en CSV-fil, skal du klikke på ↥ Eksportér.

Få mere at vide om checkout.liquid-layoutet.

Trin 2: Gennemgå tilpasningerne af siderne Tak og Ordrestatus

1. Gå til Indstillinger > Apps i Shopify-administratoren.
  2. Gennemgå alle installerede apps, der tilpasser siderne Tak og Ordrestatus.

Trin 3: Opret og udgiv nye tilpasninger

1. Gå til Indstillinger > Betaling i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Opret betalingskladde i afsnittet Tilpasning af betalingsprocessen.
  3. Tilpas din betalingsside og siderne Tak og Ordrestatus ved at tilføje apps eller redigere din branding. Få mere at vide om tilpasning og redigering af din betaling.
  4. Valgfrit: Opsæt dine Pixels eller andre førstepartsfunktioner.
  5. Gennemgå ændringerne.
  6. Klik på Udgiv, når du er klar til at bruge denne nye betalingsproces.
  7. Vælg, hvilke sider der skal udgives, i pop op-vinduet, og bekræft, at du vil erstatte eventuelle eksisterende tilpasninger, ved at klikke på Udgiv.

Din nye betalingsproces opdateres automatisk, når Shopify foretager forbedringer.

Valgfrit: Installation af betalingsapps

Overvej at installere betalingsapps fra Shopify App Store for at forbedre betalingsprocessen med flere funktioner, der kan hjælpe dig med at få flere konverteringer, øge din gennemsnitlige ordreværdi og meget mere.

Valgfrit: Opsætning af dine pixels

Hvis du i øjeblikket bruger checkout.liquid til at spore kundehændelser, bør du erstatte den med Pixels, inden du udgiver din betalingskladde.

Valgfrit: Opsætning af andre førstepartsfunktioner

Det er muligt, at nogle af dine checkout.liquid-tilpasninger nu understøttes i Shopify. Gennemgå og opsæt disse funktioner, inden du udgiver din betalingskladde (i det relevante omfang).

Funktioner, der nu understøttes i Shopify, omfatter følgende eksempler:

Skift tilbage til checkout.liquid, yderligere scripts eller apps, der bruger script-tags

Trin:

1. Fra Indstillinger > Betaling, i afsnittet Opgrader status klikker du på linket til at skifte tilbage.
  2. Vælg de sider, du vil skifte tilbage, og klik derefter på Skift tilbage.

Når du skifter tilbage, gemmes dine tilpasninger af Checkout Extensibility som en kladde, som du kan opdatere og udgive senere.

Hvis du er begyndt at bruge funktioner, der ikke er kompatible med checkout.liquid, og du skifter tilbage til checkout.liquid, vil disse funktioner holde op med at fungere.

Funktioner, der ikke er kompatible med checkout.liquid

Følgende funktioner er ikke kompatible med checkout.liquid og er kun tilgængelige, når du opgraderer til Checkout Extensibility: