Aktivering eller deaktivering af kundekonti

Når du aktiverer kundekonti, gemmer Shopify adgangskodebeskyttet information om kundens identitet, ordrehistorik og aktuelle ordrestatus. Dine kunders detaljer, som f.eks. adresseoplysninger, bliver udfyldt med de gemte oplysninger fra betalingsprocessen. Hvis du vil bruge kundekonti, skal du have salgskanalen Webshop.

Indstil dine kundekontopræferencer

Du kan gøre kundekonti påkrævede, valgfrie eller deaktiverede. Når kunderne opretter konti, omdirigeres de til en separat side med oprettelse af konti. Husk, at det kan reducere salgskonverteringerne, hvis du kræver, at kunderne opretter konti.

Sådan redigerer du dine kundekontoindstillinger:

1. Vælg en kundekontoindstilling i afsnittet Kundekonti:

2. Klik på Gem for at bekræfte dine kundekontoindstillinger.

Hvis dine kunder er logget ind under betalingsprocessen, kan de vælge en af deres senest anvendte adresser. De kan også vælge at indtaste deres adresser. Kunder kan ikke vælge, hvilke fem adresser, der gemmes.

Din betalingsformular har også valgmuligheden Gem disse oplysninger til næste gang. Hvis en kunde vælger Gem disse oplysninger til næste gang under betalingsprocessen, gemmes de kontakt- og leveringsadresseoplysninger, som kunden har angivet for din butik, i kundens browser. Næste gang kunden bruger din betaling, udfylder vedkommendes browser automatisk kontakt- og leveringsadresseoplysninger. Shopify gemmer ikke kundens gemte oplysninger. Oplysningerne lagres i cachen i kundens browser. Efter et år får Shopify browseren til at rydde kundens cachelagrede oplysninger. Dette sker, hvis kunden ikke har ryddet cachelageret inden da.