Aktivering eller deaktivering af kundekonti

Når du aktiverer kundekonti, gemmer Shopify adgangskodebeskyttet information om kundens identitet, ordrehistorik og aktuelle ordrestatus. Dine kunders detaljer, som f.eks. adresseoplysninger, bliver udfyldt med de gemte oplysninger fra betalingsprocessen. Hvis du vil bruge kundekonti, skal du have salgskanalen Webshop.

Indstil dine kundekontopræferencer

Du kan gøre kundekonti påkrævede, valgfrie eller deaktiverede. Når kunderne opretter konti, omdirigeres de til en separat side med oprettelse af konti. Husk, at det kan reducere salgskonverteringerne, hvis du kræver, at kunderne opretter konti.

Sådan redigerer du dine kundekontoindstillinger:

1. Vælg en kundekontoindstilling i afsnittet Kundekonti:
  • Konti er deaktiverede: Kunder kan ikke se muligheden for at oprette en konto eller logge ind under betalingsprocessen. De skal manuelt angive deres oplysninger ved betaling, fordi felterne ikke udfyldes på forhånd. Hvis en kunde markerer afkrydsningsfeltet "Gem disse oplysninger til næste gang", gemmes kundens oplysninger for denne ene butik i en browsercookie.

• Konti er valgfri: Kunder kan vælge at oprette en konto, men det er ikke obligatorisk at oprette en konto for at gå til betaling. Hvis kunderne har en konto og er logget ind, er felterne med deres mailadresse udfyldt på forhånd ved afgivelse af en ordre. Kunderne kan vælge at logge ind via linket Har du allerede en konto? Log ind, som findes over feltet med mailadressen. Når kunderne klikker på dette felt, bliver de bedt om at angive mailadresse og adgangskode, at oprette en ny konto eller fortsætte til betaling som gæst.

• Konti er påkrævet: Kunder skal oprette en konto, eller have en konto og være logget ind, for at gennemføre betalingen. Denne indstilling er nyttig, hvis du f.eks. driver engrossalg eller en butik kun for medlemmer. Adressefelterne er udfyldt på forhånd, når kunden afgiver en ordre.

Bemærk: Hvis du vælger Konti er påkrævede, fjerner det ikke dine kunders mulighed for at oprette konti. Du skal tilpasse din butiks tema for at begrænse adgang til din butik.

1. Klik på Gem for at bekræfte dine kundekontoindstillinger.

Kundeadresser

Hvis dine kunder er logget ind under betalingsprocessen, kan de vælge en af deres senest anvendte adresser. De kan også vælge at indtaste deres adresser. Kunder kan ikke vælge, hvilke fem adresser, der gemmes.