Viden om salg på tværs af grænser

Hvis du sælger internationalt, får flere kunder adgang til din butik, men det giver en ny udfordring at få produkterne ud til dem. Levering på tværs af grænser kan påvirkes af ændrede leveringsrestriktioner og lukning af grænser. Kontakt de tjenester, du bruger, for at sikre dig, at du kan behandle dine ordrer og opfylde dine kunders behov.

Opdater din virksomhed regelmæssigt, så dine tjenester, som f.eks. leverings- og betalingsmuligheder, svarer til det, der i øjeblikket er muligt. Få mere at vide om salg på tværs af grænser.

Levering

Hvis du sælger dine produkter internationalt, kan du blive påvirket af ændrede bestemmelser på grund af begrænsninger hos leveringsfirmaerne og lukning af grænser. Sørg for, at dine leveringsindstillinger er opdaterede med de tjenester, der er tilgængelige.

Du skal muligvis også foretage ændringer i dine indstillinger for levering for at sikre, at de leveringsmuligheder, du tilbyder kunderne, faktisk er mulige. Hvis du vil foretage ændringer i dine indstillinger for levering, skal du informere kunderne om, at der er foretaget ændringer. Du kan se status for transportfirmaer i Hjælp til Shopify.

Tjek dine leveringsbegrænsninger

Grænse- og leveringsbegrænsninger kan ændre sig, og de kan påvirke din mulighed for at behandle dine kunders ordrer. For hvert land, som du leverer til, skal du tjekke grænsestatus og oplysninger fra de lokale leveringsfirmaer for at sikre, at du stadig kan levere til dine kunder.

Hvis du ikke kan levere til et land, skal du opdatere og redigere dine leveringszoner, så de afspejler, hvor du kan levere ordrer til.

Hvis du bruger en tredjepart til at behandle nogle af dine ordrer, skal du tjekke, om de også er i stand til at levere ordrer. Du skal muligvis opdatere og redigere de produkter, som du tilbyder i din butik, afhængigt af tredjepartens mulighed for at behandle ordrer.

Opdater dine kunder om ændringer i forhold til levering

Hvis din mulighed for at behandle ordrer ændres på grund af lukning af grænser eller begrænsninger hos leveringsfirmaer, skal du informere dine kunder om, at der er sket ændringer.

Du kan sende en e-mail til dine kunder for at informere dem om, at der kan være forsinkelser i leveringen af deres ordrer. Når du kommunikerer med kunderne, viser det, at du holder øje med situationen og interesser dig for, om ordren leveres. Hvis du informerer kunderne om, at deres ordrer kan være berørt af situationer, som du ikke er herre over, kan det også hjælpe dig med at håndtere kundernes forventninger.

Betalinger

Hvis du sælger i forskellige lande, bruger du muligvis forskellige valutaer og betalingsudbydere. Det er vigtigt at have indblik i dine leveringsfirmaers begrænsninger, når du overvejer at sælge i andre lande. Hvis du ikke kan sende til et eller flere af de lande, som bruger en valuta, som du understøtter, skal du fjerne denne valuta fra dine betalingsindstillinger.

Hvis du sælger i flere lande i øjeblikket, men du er kvalificeret til det, kan du aktivere salg i flere valutaer for at øge din kundebase og nå ud til en bredere salgsmålgruppe. Før du aktiverer brug af flere valutaer, skal du sætte dig ind i de aktuelle leveringsbegrænsninger i de lande, som du vil sælge i.

Fuldfør din konfiguration af salg på tværs af grænser

Når du sælger i flere valutaer, får kunderne mulighed for at betale deres ordrer i deres lokale valuta. Denne funktion er en god mulighed, når din virksomhed er i en af følgende situationer:

• Du har en webshop, der har international trafik, og du vil øge dine konverteringer fra dine internationale kunder.
  • Du ønsker at tilbyde regionale butikker. For eksempel kan du have en butik i én region, og du vil gerne sælge til kunder, der bor i en lignende region, men bruger en anden valuta. For eksempel minder Australien og New Zealand om hinanden, fordi de ligger tæt på hinanden geografisk og har de samme årstider. Du kan bruge salg i flere valutaer til at sælge i Australien og tilbyde en regional oplevelse til dine kunder fra New Zealand.
  • Du har en stærk international tilstedeværelse med butikker i forskellige lande og regioner. Du har en international butik, der bruger salg i flere valutaer til at konvertere kunder, hvor du endnu ikke har en specifik tilstedeværelse.

Hvis du bruger Shopify Payments og er kvalificeret til at bruge flere valutaer, kan du aktivere din butik til at sælge i flere valutaer.

Administration af dine kunders forventninger

Grænse- og leveringsbegrænsninger kan påvirke kundens oplevelse i forbindelse med afgivelse af en ordre i din butik. Når disse situationer ændrer sig, er det vigtigt at kommunikere med dine kunder, så de ved, at du gør, hvad du kan, og at du har at gøre med situationer, som du ikke er herre over.

Du kan tilføje et banner for at forklare kunderne, hvordan du påvirkes. Denne besked kan inkludere, hvilke lande du i øjeblikket leverer til.

Du kan også tilføje en politik om forebyggelse af coronavirus/COVID-19 i din butik.

Du kan også sende e-mailnyhedsbreve til dine kunder for at informere dem om, hvordan du håndterer de skiftende begrænsninger i forhold til levering og behandling af ordrer.

Situationer ændrer sig, så det er vigtigt at sørge for de rigtige forventninger og kommunikere åbent med dine kunder. Du kan fortælle kunderne, at du gør alt, hvad du kan, for at levere deres ordrer så hurtigt som muligt. Sørg for, at de også er klar over, at dette kan ændres på grund af faktorer, som du ikke kan kontrollere.