Salg i flere valutaer

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for butikker, der bruger Shopify Payments. Du kan finde en liste med understøttede lande under Krav til Shopify Payments.

Hvis du vil sælge i flere valutaer, skal du have Shopify Payments aktiveret i din webshop. Når du aktiverer flere valutaer, kan dine kunder se priser i din butik, betale for deres ordrer i betalingsprocessen og modtage tilbagebetalinger i deres lokale valutaer. Dine priser omregnes efter den vekselkursen på den udenlandske valuta, der automatisk baseres på markedets vekselkurser (standardindstillingen). Du kan dog vælge at indstille vekselkursen for den udenlandske valuta manuelt.

Dine kunder kan vælge deres lokale valuta fra en valutavælger, som du kan føje til dit tema, hvis der ikke allerede er inkluderet en i temaet. Du kan også bruge Shopifys Geolocation-app til at bede kunderne om at skifte til deres lokale valuta.

Få mere at vide i Sælg i flere valutaer Shopify Payments.