Salg i flere valutaer

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for butikker, der bruger Shopify Payments. Du kan finde en liste med understøttede lande under Krav til Shopify Payments.

Hvis du vil sælge i flere valutaer, skal du have Shopify Payments aktiveret i din webshop. Når du sælger til flere lande eller områder, kan dine kunder se priser i din butik, betale for deres ordrer ved betaling og modtage tilbagebetalinger i deres lokale valuta. Du kan vælge, at priserne automatisk omregnes ud fra markedets aktuelle vekselkurs. Du kan også vælge, at de skal omregnes manuelt ud fra en vekselkurs, som du selv vælger.

Hvis din butik har Shopify-abonnementet eller derover, kan du også kontrollere priserne i forskellige lande eller områder ved hjælp af internationale priser.

Hvis du sælger i flere valutaer, kan du tilføje en landevælger i dit tema, så kunderne lan vælge deres lokale land eller område, så din butik viser deres lokale valuta.

Få mere at vide i Sælg i flere valutaer Shopify Payments.