Salg i flere valutaer

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for butikker, der bruger Shopify Payments. Du kan finde en liste med understøttede lande under Krav til Shopify Payments.

Hvis du vil sælge i flere valutaer, skal du have Shopify Payments aktiveret i din webshop. Når du sælger til flere lande og områder, kan dine kunder se priser i din butik, betale for deres ordrer ved betaling og modtage tilbagebetalinger i deres lokale valuta. Du kan vælge, at priserne automatisk omregnes ud fra markedets aktuelle vekselkurs. Du kan også vælge, at de skal omregnes manuelt ud fra en vekselkurs, som du selv vælger.

Hvis din butik har Shopify-abonnementet eller derover, kan du også kontrollere priserne i forskellige lande eller områder ved hjælp af internationale priser.

Hvis dit tema ikke findes med valutavælger, kan du tilføje en valutavælger, så dine kunder kan vælge deres lokale land eller område. Du kan også bruge Shopifys Geolocation-app til at bede kunderne om at skifte til deres lokale priser.

Få mere at vide i Sælg i flere valutaer Shopify Payments.