Bulk Account Inviter

Du kan invitere dine kunder til at aktivere deres konti i din webshop via appen Bulk Account Inviter. Denne app er nyttig, når du har importeret kundekonti fra en anden platform eller fra en anden Shopify-butik.

Tilføj CNAME-poster for at knytte Shopifys SPF- og DKIM-registreringer til dit tredjepartsdomæne

Du kan hjælpe med at sikre, at dine mailbeskeder når ud til dine kunder ved at knytte dit tredjepartsdomæne til Shopifys SPF- og DKIM-registreringer. Hvis du tilknytter disse registreringer, forhindrer det, at mailbeskederne til dine kunder bliver mærket som spam. Det fjerner også bemærkningen via Shopify fra afsenderoplysningerne og viser din kunderettede mailadresse i stedet for no-reply@shopify.com i afsenderfeltet.

Få mere at vide, hvordan du knytter dit tredjepartsdomæne til Shopifys SPF- og DKIM-registreringer.

Inviter flere kunder samtidigt

Du kan invitere flere kunder på én gang ved at sende mailbeskeder til et kundesegment.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Bulk Account Inviter i Shopify-administratoren.

2. Vælg det kundesegment, du vil invitere, på listen Kundesegmenter.

3. Klik på Opret mail.

4. Vælg den mailadresse, du vil bruge til at afsende invitationen, på listen Fra. Dette er den mailadresse, der vises til dine kunder.

5. Valgfrit: Rediger indholdet i feltet Emne.

6. Skriv en besked til dine kunder i feltet Tilpasset besked. Hvis du ikke udfylder dette felt, sendes standardbeskeden til dine kunder.

7. Klik på Gennemgå, og klik derefter på Send mail.

Mailinvitationerne er sendt. Der kan gå et stykke tid, før alle invitationer er sendt. Dette afhænger af det antal kunder, du inviterer.

Relaterede emner

Få mere at vide om følgende: