Filtre for Shopify-baserede kundesegmenter

Brug denne referencevejledning til at forstå de filternavne, operatorer og værdier, der bruges til at oprette kundesegmenter, der er baseret på standard Shopify-filtre.

Dato for forladt betaling

abandoned_checkout_date

Inkluderer kunder efter den dato, hvor de senest forlod deres indkøbskurv.

Operatorer Præcis på datoen: =
Ikke på datoen: !=
På eller før datoen: <=
Før datoen: <
På eller efter datoen: >=
Efter datoen: >
Mellem datoerne: BETWEEN <date1> AND <date2>
Eksisterer ikke: IS NULL
Eksisterer: IS NOT NULL
Værdier
Format Absolut dato: YYYY-MM-DD
Eksempler på forskydningsdatoer: -4w, -10y
Angiven dato:
  • I dag: = today
  • I går: = yesterday
  • I de sidste 7 dage: >= 7_days_ago
  • I de sidste 30 dage: >= 30_days_ago
  • I de sidste 90 dage: >= 90_days_ago
  • I de sidste 12 måneder: >= 12_months_ago
De angivne datoer er standardværdier og kan ikke ændres. Brug en forskydningsdato til tilpassede datoer
Eksempel

Inkluder kunder, som forlod deres indkøbskurv i den seneste uge (senest): abandoned_checkout_date >= 7_days_ago

Inkluder kunder, som forlod deres indkøbskurv i de sidste otte måneder (senest): abandoned_checkout_date > -8m

Bemærkninger Datoværdierne er baseret på hele dage og afhænger af din butiks tidszone.

Jubilæum

anniversary()

Inkluderer kunder efter den hændelsesdato, der er knyttet til datoparameteret.

Funktionsparametre dato (påkrævet): Brug denne parameter til at angive, hvilken hændelse du vil filtrere for.
Operatorer Præcis på datoen: =
Mellem datoer: BETWEEN <date1> AND <date2>
Værdier
Format Absolut dato: YYYY-MM-DD
Eksempler på forskydningsdatoer: +4w, +3m
Angiven dato:
  • I dag: = today
  • I de næste 7 dage: BETWEEN today AND +7d
  • I de næste 30 dage: BETWEEN today AND +30d
Eksempel

Inkluder kunder med en fødselsdag inden for de næste 30 dage:
anniversary(date: 'metafields.facts.birth_date') BETWEEN today AND +30d

Bemærkninger
  • Året bruges ikke til segmentering, når der bruges absolutte datoer.
  • Datoværdierne er baseret på hele dage og afhænger af din butiks tidszone.
  • Hvis du vil filtrere efter fødselsdatoer, skal du enten aktivere standardmetafeltet facts.birth_date eller oprette dit eget tilpassede metafelt.Få mere at vide om tilføjelse af standardmetafelter eller oprettelse af tilpassede metafeltdefinitioner.

Brugt beløb

amount_spent

Inkluderer kunder baseret på, hvor mange penge de har brugt i din butik.

Operatorer Er lig med: =
Er ikke lig med: !=
Større end: >
Mindre end: <
Mindre end eller lig med: <=
Større end eller lig med: >=
Mellem: BETWEEN
Værdier
Format Nummerinterval: # AND #
: Tal: #
Decimaltal: Decimaltegnet (.), bruges som decimalseparator.
Tusindtalsseparatorer såsom kommaer og mellemrum accepteres ikke.
Sprogspecifikke formaterede tal accepteres ikke.
Eksempel Inkluder kunder, som har brugt 1-999.9 i din butik:
amount_spent BETWEEN 1 AND 999.99
Bemærkninger
  • Den valuta, som bruges, er baseret på den valuta, der er valgt for din butik. Du skal ikke angive den anvendte valuta ved hjælp af valutasymboler.
  • BETWEEN inkluderer både start- og slutværdier. amount_spent BETWEEN 1 AND 100 inkluderer f.eks. kunder, som har brugt mindst 1 og så meget som 100.

Byer

customer_cities

Inkluderer kunder, som har en adresse i en angivet by. Kunder med flere adresser kan blive inkluderet i flere kundesegmenter, der bruger dette filter.

Operatorer Indeholder denne nøjagtige by: CONTAINS
Indeholder ikke denne nøjagtige by: NOT CONTAINS
Eksisterer ikke: IS NULL
Eksisterer: IS NOT NULL
Værdier
Format countryCode-regionCode-cityCode
Eksempel Inkluder kunder, som har en adresse i New York City:
customer_cities CONTAINS 'US-NY-NewYorkCity'
Bemærkninger Begynd at skrive en by for at finde den, og vælg derefter den passende værdi på den liste, der vises.

Firmaer

companies

Omfatter kunder fra firmaer, der er blevet konfigureret som B2B-kunder.

Operatorer Indeholder dette nøjagtige firma-id: CONTAINS
Indeholder ikke dette nøjagtige firma-id: NOT CONTAINS
Findes ikke: IS NULL
Findes: IS NOT NULL
Værdier Firma-id
Format
Eksempel Er B2B-kunde:
companies IS NOT NULL
Er ikke B2B-kunde:
companies IS NULL
Omfatter kunder, der er tilknyttet et bestemt firma:
companies CONTAINS 3778915041302
Bemærkninger
  • Når du opretter et kundesegment, kan du vælge firmaet via dets navn på den viste liste. Du kan også begynde at skrive firmaets titel og derefter vælge det på listen.
  • Firma-id'et, ikke firmanavnet, er indtastet i koden. Firmanavnet vises, når du holder markøren over firma-id'et.

Lande eller områder

customer_countries

Inkluderer kunder, som har en adresse i det angivne land eller område. Kunder med flere adresser kan blive inkluderet i flere kundesegmenter, der bruger dette filter.

Operatorer Indeholder denne nøjagtige lokation: CONTAINS
Indeholder ikke denne nøjagtige lokation: NOT CONTAINS
Eksisterer ikke: IS NULL
Eksisterer: IS NOT NULL
Værdier Brug ISO-landekoden på to bogstaver.
Format
Eksempel Inkluder kunder, som har en adresse i USA:
customer_countries CONTAINS 'US'
Bemærkninger Begynd at skrive et land for at finde det, og vælg derefter den passende værdi på den liste, der vises.

Oprettet af app-id

created_by_app_id

Omfatter kunder, der er blevet oprettet af den angivne app.

Operatorer Er lig med: =
Er ikke lig med: !=
Værdier Id'et for den app, som du skal segmentere på.
Format App-id
Eksempel Inkluder kunder, som er blevet oprettet i Shopify-administratoren:
created_by_app_id = 1830279
Bemærkninger
  • Når du opretter et kundesegment, kan du vælge en app via dets navn på den viste liste. Du kan også begynde at skrive appens navn og derefter vælge det på listen.
  • App-id'et, ikke appnavnet, indtastes i koden. Når du holder markøren over app-id'et, vises appnavnet.

Status for kundekonto

customer_account_status

Inkluderer de kunder, som har den angivne status for deres kundekonti.

Operatorer Er lig med: =
Er ikke lig med: !=
Værdier Afvist: 'DECLINED' Kunden blev inviteret til at oprette en konto, men afviste invitationen.
Deaktiveret: 'DISABLED' Kunden har ikke oprettet en konto.
Aktiveret: 'ENABLED' Kunden oprettede en konto.
Inviteret: 'INVITED' Kunden er blevet inviteret til at oprette en konto.
Format
Eksempel Inkluder kunder, som er blevet inviteret til at oprette en konto, men som har afvist:
customer_account_status = 'DECLINED'
Bemærkninger

Kunden har tilføjet dato

customer_added_date

Inkluderer kunder baseret på den dato, hvor de blev føjet til din butik.

Operatorer Præcis på datoen: =
Ikke på datoen: !=
På eller før datoen: <=
Før datoen: <
På eller efter datoen: >=
Efter datoen: >
Mellem datoerne: BETWEEN <date1> AND <date2>
Værdier
Format Absolut dato: YYYY-MM-DD
Eksempler på forskydningsdatoer: -4w, -10y
Angiven dato:
  • I dag: = today
  • I går: = yesterday
  • I de sidste 7 dage: >= 7_days_ago
  • I de sidste 30 dage: >= 30_days_ago
  • I de sidste 90 dage: >= 90_days_ago
  • I de sidste 12 måneder: >= 12_months_ago
De angivne datoer er standardværdier og kan ikke ændres. Brug en forskydningsdato til tilpassede datoer.
Eksempel

Inkluder kunder, som blev tilføjet i den seneste uge:
customer_added_date >= 7_days_ago

Inkluder kunder, som blev tilføjet i de sidste otte måneder:
customer_added_date > -8m

Inkluder kunder, som blev tilføjet i et specifikt datointerval:
customer_added_date BETWEEN 2022-12-01 AND 2022-12-31

Bemærkninger Datoværdierne er baseret på hele dage og afhænger af din butiks tidszone.

Kundens maildomæne

customer_email_domain

Inkluderer kunder med en mailadresse, der tilhører et specifikt domæne. Domænenavnet er den del af mailadressen, som kommer efter @-symbolet, f.eks. gmail.com.

Operatorer Er lig med: =
Er ikke lig med: !=
Eksisterer ikke: IS NULL
Eksisterer: IS NOT NULL
Værdier

Følgende domænenavne er angivet som forslag. Du er ikke begrænset til disse domænenavne. Du kan angive andre gyldige domænenavne manuelt.

gmail.com: 'gmail.com'
yahoo.com: 'yahoo.com'
hotmail.com: 'hotmail.com'
aol.com: 'aol.com'
msn.com: 'msn.com'
live.com: 'live.com'
outlook.com: 'outlook.com'
yahoo.ca: 'yahoo.ca'
Format
Eksempel Inkluder kunder, som har maildomænet shopify.com:
customer_email_domain = 'shopify.com'
Bemærkninger

Kundesprog

customer_language

Inkluderer kunder baseret på det sprog, som kunden bruger til at kommunikere med din butik.

Operatorer Er lig med: =
Er ikke lig med: !=
Eksisterer ikke: IS NULL
Eksisterer: IS NOT NULL
Værdier Brug ISO 639-1-sprogkoden på to bogstaver.
Format

Følgende værdier er eksempler på nogle almindelige ISO-sprogkoder. Dine data er ikke begrænset til disse sprogkoder. Du kan manuelt angive enhver anden gyldig sprogkode, men de værdier, der er leveres til dig som foreslåede værdier i editoren, er de eneste, der er tilgængelige i dine kundedata.

Engelsk: 'en'
Fransk: 'fr'
Spansk: 'es'
Tysk: 'de'
Italiensk: 'it'
Japansk: 'ja'
Russisk: 'ru'
Eksempel

Inkluder kunder, som kommunikerer med din butik på engelsk:
customer_language = 'en'

Udeluk kunder, der kommunikerer med din butik på canadisk engelsk:
customer_language != 'en‑CA'

Bemærkninger
  • Du kan føje landestandardens ISO-kode til værdien for at angive en dialekt for dette sprog. Du kan f.eks. bruge 'en‑US' for USA og 'en‑GB' for Storbritannien, eller 'pt‑PT' for Portugal og 'pt‑BR' for Brasilien.
  • Filterværdien fungerer som et jokertegn, hvis det kun er sprogpræfikset, der er angivet. Hvis filterværdien f.eks. er 'en', inkluderer dine resultater kunder, hvis sprog er angivet til 'en', og kunder, hvis sprog er angivet til 'en‑GB', 'en‑CA', osv.

Tilpassede tags

customer_tags

Inkluderer kunder baseret på deres tags.

Operatorer Indeholder dette nøjagtige tag: CONTAINS
Indeholder ikke dette nøjagtige tag: NOT CONTAINS
Eksisterer ikke: IS NULL
Eksisterer: IS NOT NULL
Værdier Navnet på et kundetag.
Format
Eksempel Inkluder kunder, som har tagget GoldStatus:
customer_tags CONTAINS 'GoldStatus'
Bemærkninger

Der skelnes ikke mellem store og små bogstaver i forbindelse med tags.

Få mere at vide om tags og overvejelser i forbindelse med brug af dem.

E-mailhændelser

shopify_email.EVENT()

Inkluderer kunder baseret på udvalgte mailhændelser. Understøttede hændelser (HÆNDELSE) omfatter følgende:

• Afvist: bounced
  • Klikket på: clicked
  • Leveret: delivered
  • Markeret som spam: marked_as_spam
  • Åbnet: opened
  • Afmeldt: unsubscribed
Funktionsparametre activity_id (valgfrit): Brug denne parameter til at vælge det markedsføringsaktivitets-id, du vil filtrere.
count_at_least (valgfrit): Brug denne parameter til at angive det mindste antal gange, der er forekommet en e-mailhændelse.
count_at_most (valgfrit): Brug denne parameter til at angive det maksimale antal gange, der er forekommet en e-mailhændelse.
count (valgfrit): Brug denne parameter til at angive det præcise antal gange, der er forekommet en e-mailhændelse.
since (valgfrit): Brug denne parameter til at angive en startdato for eventet.
until (valgfrit): Brug denne parameter til at angive en slutdato for eventet.
Operatorer Er lig med: =
Er ikke lig med: !=
Værdi true, false
Format Understøttede formater for activity_id:
  • ID (enkelt værdi)
  • List <ID>: Et sæt værdier med "OR". A List er et sæt kommaseparerede værdier, der er pakket med parenteser. For eksempel: (1, 2, 3). Der er en grænse på 500 aktivitets-id'er på en liste.

Understøttede Dato-formater for since og until:
    Absolut dato: YYYY-MM-DD
    Eksempler på datoforskydning:
    7 dage siden: :-7d
    4 uger siden: :-4w
    3 måneder siden: :-3m
    1 år siden: :-1y

Navngivet dato: :today, :yesterday
    De angivne datoer er standardværdier og kan ikke ændres. Brug en forskydningsdato til tilpassede datoer.

Mailhændelser er tilgængelige for de seneste 26 måneder med data fra marts 2022.

Understøttede formater for count_at_least, count_at_most, count:
    Nummer: #
  • Eksempel Angiv, om der er sket en mailhændelse med operatøren = eller !=:
    shopify_email.opened(activity_id: 135195754518) = false
    shopify_email.opened(activity_id: 135195754518) != true

Brug parameteret activity_id til at angive det markedsføringsaktivitets-id, som du vil filtrere med:
    shopify_email.delivered(activity_id: 135195754518) = true

Brug parameteret since til at angive en startdato for en mailhændelse:
    shopify_email.delivered(activity_id: 135195754518, since: 2022-01-01) = false

Brug parameteret until til at angive en slutdato for en mailhændelse:
    shopify_email.delivered(activity_id: 135195754518, until: 2022-01-01) = true

Brug parametrene since og until til at angive både en start- og slutdato for en mailhændelse:
    shopify_email.bounced(activity_id: 135195754518, since: 12_months_ago, until: today) = false
    Bemærkninger
    • Når du opretter et kundesegment ved hjælp af activity_id-parameteret, kan du vælge markedsføringsaktiviteten ud fra dens navn på den viste liste.
    • På grund af datafastholdelse betyder udelukkelsen af parametrene since og until, at resultaterne vil blive filtreret for de seneste 26 måneder uden en angivet start- eller slutdato.
    • Hvis activity_id ikke findes, betyder det, at dit filter indeholder alle Shopify-mailaktiviteterne.

Status for mailabonnement

email_subscription_status

Inkluderer kunder afhængigt af, om de abonnerer på dine markedsføringsmails.

Operatorer Er lig med: =
    Er ikke lig med: !=
    Eksisterer ikke: IS NULL
    Eksisterer: IS NOT NULL
    Værdier Abonnerer ikke: 'NOT_SUBSCRIBED' Kunden abonnerer ikke på dine markedsføringsmails.
    Abonnerer: 'SUBSCRIBED' Kunden abonnerer på dine markedsføringsmails.
    Afventer: 'PENDING' Kunden er ved at tilmelde sig dine markedsføringsmails.
    Ugyldig: 'INVALID' Markedsføringsstatussen for kundens mailadresse er ugyldig.
    Format
    Eksempel Inkluder kunder, der abonnerer på din e-mailmarkedsføring:
    email_subscription_status = 'SUBSCRIBED'
    Bemærkninger

Dato for sidste ordre

last_order_date

Inkluderer kunder, som afgav deres seneste ordre på den angivne dato.

Operatorer Præcis på datoen: =
    Ikke på datoen: !=
    På eller før datoen: <=
    Før datoen: <
    På eller efter datoen: >=
    Efter datoen: >
    Mellem datoerne: BETWEEN <date1> AND <date2>
    Eksisterer ikke: IS NULL
    Eksisterer: IS NOT NULL
    Værdier
    Format Absolut dato: YYYY-MM-DD
    Eksempler på forskydningsdatoer: -4w, -10y
    Angiven dato:
    • I dag: = today
    • I går: = yesterday
    • I de sidste 7 dage: >= 7_days_ago
    • I de sidste 30 dage: >= 30_days_ago
    • I de sidste 90 dage: >= 90_days_ago
    • I de sidste 12 måneder: >= 12_months_ago
    De angivne datoer er standardværdier og kan ikke ændres. Brug en forskydningsdato til tilpassede datoer.
    Eksempel

Inkluder kunder, hvis seneste ordre blev afgivet inden for den sidste uge:
    last_order_date >= 7_days_ago

Inkluder kunder, hvis seneste ordre blev afgivet inden for de sidste otte måneder:
    last_order_date > -8m

Bemærkninger Datoværdierne er baseret på hele dage og afhænger af din butiks tidszone.

Antal ordrer

number_of_orders

Inkluderer kunder baseret på antallet af ordrer, som de har afgivet i din butik.

Operatorer Er lig med: =
    Er ikke lig med: !=
    Større end: >
    Mindre end: <
    Mindre end eller lig med: <=
    Større end eller lig med: >=
    Mellem: BETWEEN
    Værdier Den værdi, du angiver, skal være et heltal.
    Format Nummerinterval: # AND #
    Tal: #
    Eksempel Inkluder kunder, som har afgivet mere end ti ordrer:
    number_of_orders > 10
    Bemærkninger BETWEEN inkluderer både start- og slutværdier. number_of_orders BETWEEN 1 AND 100 inkluderer f.eks. kunder, som har afgivet mindst 1 ordre og så mange som 100 ordrer.

Ordrer afgivet

orders_placed()

Omfatter kunder, som har afgivet ordrer eller brugt et bestemt beløb inden for et bestemt datointerval.

Funktionsparametre

count_at_least (valgfrit): Brug denne parameter til at angive det mindste antal gange, en ordre blev afgivet.

count_at_most (valgfrit): Brug denne parameter til at angive det maksimale antal gange, en ordre blev afgivet.

count (valgfrit): Brug denne parameter til at angive det nøjagtige antal gange, en ordre blev afgivet.

amount_at_least (valgfrit): Brug denne parameter til at angive det mindste beløb, der er brugt på en ordre.

amount_at_most (valgfrit): Brug denne parameter til at angive det maksimale beløb, der er brugt på en ordre.

amount (valgfrit): Brug denne parameter til at angive det nøjagtige beløb, der er brugt på en ordre.

sum_amount_at_least (valgfrit): Brug denne parameter til at angive det mindste beløb, der er brugt på alle ordrer.

sum_amount_at_most (valgfrit): Brug denne parameter til at angive det maksimale beløb, der er brugt på alle ordrer.

sum_amount (valgfrit): Brug denne parameter til at angive det beløb, der er brugt på alle ordrer.

since (valgfrit): Brug denne parameter til at angive en startdato for eventet.

until (valgfrit): Brug denne parameter til at angive en slutdato for eventet.

Operatorer

Er lig med: =

Er ikke lig med: !=

Værdier true, false
    Format

Understøttede formater for count_at_least, count_at_most, count:
    Nummer: #

Understøttede formater for amount_at_least, amount_at_most, amount:
    Nummer: #

Understøttede formater for sum_amount_at_least, sum_amount_at_most, sum_amount:
    Nummer: #

Understøttede Date formater for since og until:
    Absolut dato: YYY-MM-DD
    Eksempler på forskydning af dato:

7 dage siden: :-7d
    4 uger siden: :-4w
    3 måneder siden: :-3m
    1 år siden: :-1y

Navngivet dato:

• I dag: :today
    • I går: :yesterday

De angivne datoer er standardværdier og kan ikke ændres.

Eksempel Angiv, om en ordre er blevet afgivet ved hjælp af = eller != operatør:

orders_placed() = true

orders_placed() = false

Filtrer kunder, der har afgivet mere end tre ordrer (inklusive) i de seneste 6 måneder:

orders_placed(count_at_least:3, since:-6m) = true

Filtrer kunder, der har brugt mere end 1.000 USD (inklusive) i de seneste 3 måneder:

orders_placed(sum_amount_at_least: 1000, since:-90d) = true

Filtrer kunder, der har brugt under 100 USD (inklusive) i sidste uge:

orders_placed(sum_amount_at_most: 100, since:-7d) = true

Filtrer kunder, der har brugt mere end 1.000 USD (inklusive) og afgivet mere end tre ordrer (inklusive) siden den 1. januar 2023:

orders_placed(sum_amount_at_least: 1000, count_at_least: 3, since: 2023-01-01) = true

Rækkefølgen af parametrene since og until betyder ikke noget for datointervaller. Du kan angive: 1. januar 2023 - 1. juni 2023 (inklusiv) på en af følgende måder:

Mellem den 1. januar 2023 og 1. juni 2023 (begge inklusive):

orders_placed(count_at_least:3, since: 2023-01-01, until: 2023-06-01) = true

Mellem den 1. januar 2023 og 1. juni 2023 (begge inklusive):

orders_placed(count_at_least:3, until: 2023-06-01, since: 2023-01-01) = true

Bemærkninger
    • Når du holder markøren over beløbet, vises den valuta, der bruges til at filtrere dine kunder.
    • Når du holder markøren over følgende syntaks:
      amount_at_least,amount_at_most amount,sum_amount_at_least,sum_amount_at_most sum_amount en beskrivelse af syntaksen.
    • Når produktet er parameters, betyder det, at dit filter indeholder alle ordrer, der er afgivet hele tiden.

Forventet forbrugsniveau

predicted_spend_tier

Inkluderer kunder, som falder inden for det angivne forventede forbrugsniveau.

Dette filter er kun tilgængeligt, hvis din butik har haft over 100 salg.

Få mere at vide om forventet forbrugsniveau.

Operatorer Er lig med: =
    Er ikke lig med: !=
    Eksisterer ikke: IS NULL
    Eksisterer: IS NOT NULL
    Værdier 'HIGH'
    'MEDIUM'
    'LOW'
    Format
    Eksempel Inkluder kunder, som er på et HØJT niveau:
    predicted_spend_tier = 'HIGH'
    Bemærkninger

Status for produktabonnement

product_subscription_status

Inkluderer kunder, som har den angivne status for produktabonnement.

Dette filter er kun tilgængeligt, hvis du bruger en abonnementsapp.

Operatorer Er lig med: =
    Er ikke lig med: !=
    Eksisterer ikke: IS NULL
    Eksisterer: IS NOT NULL
    Værdier Aktiv: 'SUBSCRIBED' Kunden har et aktivt produktabonnement.
    Annulleret: 'CANCELLED' Kunden har opsagt sit produktabonnement.
    Udløbet: 'EXPIRED' Kundens produktabonnement er udløbet.
    Mislykket: 'FAILED' Kunden har en mislykket betaling.
    Aldrig abonneret: 'NEVER_SUBSCRIBED' Kunden har aldrig abonneret.
    Sat på pause: 'PAUSED' Kunden har sat sit produktabonnement på pause.
    Format
    Eksempel Inkluder kunder, som har et aktivt produktabonnement:
    product_subscription_status = 'SUBSCRIBED'
    Bemærkninger

Købte produkter

products_purchased()

Inkluderer kunder, som har købt et specifikt produkt. Du kan også inkludere kunder, som har købt produktet i et bestemt datointerval.

Funktionsparametre id (valgfrit): Brug denne parameter til at angive det produkt, som en kunde har købt, og som du vil filtrere.
    quantity_at_least (valgfrit): Brug denne parameter til at angive det mindste antal produkter, der er købt pr. ordre.
    quantity_at_most (valgfrit): Brug denne parameter til at angive det maksimale antal produkter, der er købt pr. ordre.
    quantity (valgfrit): Brug denne parameter til at angive antallet af produkter, der er købt pr. ordre.
    sum_quantity_at_least (valgfrit): Brug denne parameter til at angive det mindste antal produkter, der der er købt for alle ordrer.
    sum_quantity_at_most (valgfrit): Brug denne parameter til at angive det maksimale antal produkter, der der er købt for alle ordrer.
    sum_quantity (valgfrit): Brug denne parameter til at angive antallet af produkter, der er købt for alle ordrer.
    since (valgfrit): Brug denne parameter til at angive en startdato for eventet.
    tag (valgfrit): Brug denne parameter til at angive et produkttag for købte produkter, som du vil filtrere.
    until (valgfri): Brug denne parameter til at angive en slutdato for eventet.
    Operatorer Er lig med: =
    Er ikke lig med: !=
    Værdi true, false
    Format Understøttede formater for tag:
    String (enkelt værdi)
    Understøttede formater for id: ID (enkelt værdi)
    List <ID>: Et sæt værdier, der er angivet som en liste. For eksempel: (1012132033639, 2012162031638, 32421429314657). Der er en grænse på 500 produkt-id'er på en liste.
    Understøttede Date formater for since og until:
    Absolut dato: YYYY-MM-DD
    Eksempler på udligning af dato:
    7 dage siden: :-7d
    4 uger siden: :-4w
    3 måneder siden: :-3m
    1 år siden: :-1y

Navngivet dato: :today, :yesterday
    De angivne datoer er standardværdier og kan ikke ændres. Understøttede formater for quantity_at_least, quantity_at_most, quantity:
    Nummer: #
    Understøttede formater for sum_quantity_at_least, sum_quantity_at_most, sum_quantity:
    Nummer: #
    Eksempel Angiv, om et produkt er blevet købt ved hjælp af operatoren = eller !=: products_purchased() != true
    products_purchased(id: 2012162031638) = true
    products_purchased(id: (2012162031638, 1012132033639)) = false products_purchased(tag: 'red') = true

Filtrer kunder, som har købt et specifikt produkt mellem d. 1. januar 2022 og dags dato:
    products_purchased(id: 1012132033639, since: 2022-01-01, until: today) = true
    Filtrer kunder, som har købt et produkt med tagget 'red' mellem d. 1. januar 2022 og dags dato:
    products_purchased(tag: 'Red', since: 2022-01-01, until: today) = true
    Inden for de seneste 30 dage:
    products_purchased(since: 30_days_ago) = true
    Indtil d. 1. januar 2022:
    products_purchased(until: 2022-01-01) = true

Rækkefølgen af parametrene since og until betyder ikke noget for datointervaller. Du kan angive: 1. januar 2022 - 1. juni 2022 (inklusiv) på en af følgende måder:

Mellem den 1. januar 2022 og 1. juni 2022 (inklusive):
    products_purchased(id: 1012132033639, since: 2022-01-01, until: 2022-06-01) = true
    Mellem den 1. januar 2022 og 1. juni 2022 (inklusive):
    products_purchased(id: 1012132033639, until: 2022-06-01, since: 2022-01-01) = true
    Filtrer kunder, der har købt mange produkter med et bestemt tag for nylig:
    products_purchased(tag: 'product_tag', sum_quantity_at_least: 3, since: -90d) = true
    Bemærkninger
    • Når du opretter kundesegmentet ved hjælp af parameteren id, kan du produktet via dets navn eller billede på den viste liste. Du kan også begynde at skrive produktets titel og derefter vælge det på listen.
    • Det er produkt-id'et, og ikke produkttitlen, der angives i koden. Når du holder musen over produkt-id'et, vises produkttitlen og produktets billede.
    • Hvis parametrene since og until ikke findes, betyder det, at resultaterne filtreres for altid uden en angivet start- eller slutdato.
    • Når produktet er parameters, betyder det, at dit filter indeholder alle produkter, der er købt for hele tiden

Sms-abonnementsstatus

sms_subscription_status

Inkluderer kunder afhængigt af, om de abonnerer på din markedsføring via sms-tekstbeskeder.

Få mere at vide om indsamling af kunders kontaktoplysninger.

Operatorer Er lig med: =
    Er ikke lig med: !=
    Eksisterer ikke: IS NULL
    Eksisterer: IS NOT NULL
    Værdier Abonnerer: 'SUBSCRIBED' Kunden abonnerer på din markedsføring via sms-tekstbeskeder.
    Afventer: 'PENDING' Kunden er ved at tilmelde sig din markedsføring via sms-tekstbeskeder.
    Redigeret: 'REDACTED' Kunden har en afventende redigering på grund af en sletningsanmodning i henhold til GDPR
    Afmeldt: 'UNSUBSCRIBED' Kunden har afmeldt din markedsføring via sms-tekstbeskeder.
    Abonnerer ikke: 'NOT_SUBSCRIBED' Kunden har aldrig tilmeldt sig din markedsføring via sms-tekstbeskeder.
    Format
    Eksempel Inkluder kunder, som abonnerer på din markedsføring via sms-tekstbeskeder:
    sms_subscription_status = 'SUBSCRIBED'
    Bemærkninger

Stater eller provinser

customer_regions

Inkluderer kunder, som har en adresse i det angivne område i et land. Kunder med flere adresser kan blive inkluderet i flere kundesegmenter, der bruger dette filter.

Operatorer Indeholder denne nøjagtige lokation: CONTAINS
    Indeholder ikke denne nøjagtige lokation: NOT CONTAINS
    Eksisterer ikke: IS NULL
    Eksisterer: IS NOT NULL
    Værdier Brug ISO-landekoden sammen med underopdelingskoden ISO 3166-2.
    Format
    Eksempel Inkluderer kunder, som har en adresse i staten New York:
    customer_regions CONTAINS 'US-NY'
    Bemærkninger Begynd at skrive et område for at finde det, og vælg derefter den passende værdi på den liste, der vises.

Butiksfacadehændelser

storefront.EVENT()

Inkluderer kunder baseret på butiksfacadehændelser. Understøttede hændelser (HÆNDELSE) omfatter følgende:

• Vist produkt: product_viewed
    • Vist kollektion: collection_viewed

Funktionsparametre id (valgfrit): Brug denne parameter til at angive de produkter eller kollektioner, som du vil filtrere på.
    since (valgfrit): Brug denne parameter til at angive en startdato for eventet.
    until (valgfrit): Brug denne parameter til at angive en slutdato for eventet.
    count_at_least (valgfrit): Brug denne parameter til at angive det mindste antal gange, et produkt eller en kollektion er blevet vist.
    count_at_most (valgfrit): Brug denne parameter til at angive det maksimale antal gange, et produkt eller en kollektion er blevet vist.
    count (valgfrit): Brug denne parameter til at angive det præcise antal gange, et produkt eller en kollektion er blevet set.
    Hændelsesspecifikke parametre tag (valgfrit): Brug denne parameter til at angive det produkttag, du vil filtrere. Dette opfører sig på samme måde som filtrering for hvert produkt-id med det pågældende tag.
    Operatorer Er lig med: =
    Er ikke lig med: !=
    Værdi true, false
    Format Understøttede formater for id:
  • ID (enkelt værdi)
  • List <ID>: Et sæt værdier, der er angivet som en liste. For eksempel: (1012132033639, 2012162031638, 32421429314657). Der er en grænse på 500 produkt-id'er på en liste.

Understøttede formater for tag:
  • String (enkelt værdi)

Understøttede Date-formater for since og until:

Absolut dato: YYYY-MM-DD
    Eksempler på forskydningsdatoer:
    • For 7 dage siden: :-7d
    • For 4 uger siden: :-4w
    • For 3 måneder siden: :-3m
    • For 1 år siden: :-1y
    • I de sidste 90 dage: >= 90_days_ago
    Navngivet dato:
    • I dag: :today
    • I går: :yesterday
    Butiksfacadehændelser er tilgængelige for de seneste 26 måneder med data fra maj 2023.

De angivne datoer er standardværdier og kan ikke ændres. Brug en forskydningsdato til tilpassede datoer.
  • Eksempel Angiv, om der er sket en butiksfacadehændelse med operatøren = eller !=: storefront.product_viewed() = true
    storefront.collection_viewed() = false

Brug parameteren id til at angive de produkter, som du vil filtrere:
    storefront.product_viewed(id: 2012162031638) = true
    storefront.collection_viewed(id: (2012162031638, 456, 789)) = true

Brug parameteren tag til de produkttags, du vil filtrere:
    storefront.product_viewed(tag: 'jeans') = true

Brug parameteren since at angive en startdato for en butiksfacadehændelse:
    storefront.product_viewed(id: 2012162031638, since: 2023-04-03) = true
    storefront.collection_viewed(id: 2012162031638, since:-30d) = true

Brug parameteren until at angive en slutdato for en butiksfacadehændelse:
    storefront.product_viewed(id: 2012162031638, until: 2023-04-30) = true
    storefront.collection_viewed(id: 2012162031638, until:-7d) = true

Brug parametrene since og until til at angive både en start- og slutdato for en butiksfacadehændelse:
    storefront.product_viewed(id: 2012162031638, since: 2023-04-03, until: 2023-04-30) = true
    storefront.collection_viewed(id: 2012162031638, since: -90d, until: -30d) = true

Filtrer kunder, der har set et specifikt produkt inden for de seneste 30 dage:
    storefront.product_viewed(id:2012162031638, siden: -30d) = true

Filtrer kunder, der har set en specifik kollektion siden den 1. januar 2023 og frem til i dag:
    storefront.collection_viewed(id: 2012162031638, since: 2023-01-01, until: today) = true

Rækkefølgen af parametrene since og until betyder ikke noget for datointervaller. Du kan angive: 1. januar 2023 - 1. juni 2023 (inklusiv) på en af følgende måder:

Mellem den 1. januar 2023 og 1. juni 2023 (inklusive):
    storefront.collection_viewed(id: 2012162031638, since: 2023-01-01, until: 2023-06-01) = true

Mellem den 1. januar 2023 og i dag (inklusive):
    storefront.collection_viewed(id: 2012162031638, until: today, since: 2023-01-01,) = true
    Bemærkninger
    • Når du opretter kundesegmentet ved hjælp af parameteren id, kan du vælge produktet eller kollektionen via navn eller billede på den viste liste. Du kan også begynde at skrive produktets eller kollektionens titel og derefter vælge den på listen.
    • Produkt- eller kollektions-id'et, ikke titlen, indtastes i koden. Når du holder markøren over id'et, vises produktet eller kollektionens titel og billede.
    • Kollektioner bruger billedet, der er gemt som miniaturebillede for kollektionen, hvis det er relevant. Hvis ikke, vil der blive vist en generisk pladsholder for billedet.
    • På grund af datafastholdelse betyder udelukkelsen af parametrene since og until, at resultaterne vil blive filtreret for de seneste 26 måneder uden en angivet start- eller slutdato.
    • Hvis id ikke findes, betyder det, at dit filter indeholder alle produkter.