Sådan importerer du kontakter fra MailChimp ved hjælp af appen Store Importer

På denne side forklares det, hvordan du kan importere dine kontakter til Shopify fra MailChimp ved hjælp af appen Store Importer.

Eksportér kontakter fra MailChimp

Før du kan importere dine lister over kontakter til Shopify, skal du eksportere dine lister over kontakter fra MailChimp. Find den kundegruppe, du vil eksportere fra MailChimp, og vælg og organiser derefter de felter, du vil eksportere.

Sådan fungerer appen Store Importer

Appen Store Importer kontrollerer for matchende mailadresser eller telefonnumre på Shopifys kundeliste.

• Hvis der ikke er noget match, oprettes en ny kundepost.

• Hvis der findes en mailadresse, der matcher:

• Hvis der er et matchende telefonnummer, men en anden mailadresse, forbliver kundeposten i Shopify uændret.

Kundelister på andre sprog end engelsk understøttes ikke. Kontrollér, at de felter, du vil importere, matcher eksemplerne i tabellen.

Nedenstående tabel viser, hvilke felter fra en MailChimp-kontakt der importeres til en Shopify-kundepost:

Sammenligning af kundeposter i Shopify og MailChimp til import
Felter i Shopify Felter i MailChimp Yderligere oplysninger
Fornavn Fornavn
Efternavn Efternavn
Mail Mailadresse
Telefonnummer Telefonnummer, hvis det er korrekt formateret. Hvis telefonnummeret ikke er korrekt formateret, tilføjes det som en bemærkning om kunde.
E-mailmarkedsføring Abonnerer på eller Afmeldt E-mailmarkedsføring er indstillet til sand for kontakter, der er abonnerer på dette, og indstillet til falsk for kontakter, der har frameldt sig.
Land Land, angivet i kundens adresse.
Adresse Adresse, hvis det er en adresse i USA, og den er formateret korrekt. Hvis det ikke er en adresse i USA, eller adressen ikke er formateret korrekt, tilføjes den som en Bemærkning om kunde.
Bemærkning om kunde BEMÆRKNINGER, TIDSPUNKT FOR_TILMELDING, TIDSZONE, fødselsdag, website, adresse og telefonnummer (hvis det er ugyldigt) Værdier fra disse felter tilføjes som bemærkninger i Bemærkning om kunde.

Importér kontakter til Shopify

Når du eksporterer dine lister fra MailChimp, downloades der en ZIP-fil til din computer.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Apps > Importér butik i din Shopify-administrator.

2. På siden Importér dine data i Shopify skal du vælge MailChimp i rullemenuen.

3. Klik på Tilføj fil, og vælg derefter zip-filen MailChimp-eksport på din computer.

4. Klik på Importér.

Når importen er fuldført, vises detaljerne på siden Oversigt. Hvis der er nogen kundekontaktoplysninger, der er blevet ændret under importen, skal du klikke på Se kunder i afsnittet KUNDER, DER SKAL GENNEMGÅS i importoversigten for at redigere kontaktoplysningerne.

Slet en import til Shopify

Hvis du vil slette en importeret kundeliste, har du 30 dage til at gøre dette. Hvis du sletter en importeret kundeliste, er det kun kunderne i denne specifikke importsession, der fjernes. Det påvirker ikke nogen allerede eksisterende kunder.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Apps > Importér butik i din Shopify-administrator.

2. Vælg MailChimp på listen på siden Importér dine data til Shopify.

3. Klik på Slet import under oversigten over den import, du vil fjerne.