Oprettelse af rabatkoder

Du kan tilbyde dine kunder en fast værdi, en procentdel eller fragtrabat på produkter, kollektioner eller varianter i din butik. Hvis du sælger online, kan du også tilbyde "køb X, få Y"-rabatter for at opmuntre kunder til at købe varer.

Du kan også angive de datoer, som koden gælder for, det antal gange en kode kan bruges, et minimumsordrebeløb, før koden kan bruges, og til hvilke produkter, kollektioner eller varianter rabatten kan anvendes. En rabatkode kan gælde for op til 100 specifikke produkter og varianter.

Alle Shopify-abonnementer omfatter rabatkoder. Der er en grænse på 20.000.000 unikke rabatkoder for hver butik.

Dine kunder kan indløse rabatkoder i din webshop eller personligt, hvis du bruger Shopify POS.

Bemærk: Køb X, få Y-kampagner er i øjeblikket kun tilgængelige til onlinesalg.

Når dine rabatkoder er sat op, kan du bruge Salg efter rabat-rapporten for at se, hvor ofte dine rabatkoder bruges. Se Salg efter rabat for at få detaljer om rapporten.

Opret en fast værdi eller procentrabat

Fremgangsmåde:

Opret en gratis levering-rabat

Hvis du vil tilbyde gratis levering, kan du oprette en gratis levering-rabat.

Gratis levering-rabatter vil aldrig automatisk gælde for en ordre. Dine kunder skal indtaste koden under betalingsprocessen for at modtage rabatten. Du kan automatisk tilbyde dine kunder gratis levering baseret på deres ordrepris ved at indstille gratis levering.

Bemærk: Indstil gratis levering på siden Forsendelse og levering i din Shopify-administrator. Dette vil blive anvendt på alle ordrer, der opfylder kriterierne for gratis levering, som du har angivet.

Fremgangsmåde:

Opret en Køb X, få Y-rabat

Køb X, få Y-kampagner er en populær måde at give nye kunder lyst til at købe dine produkter på, og det kan også bruges til at belønne loyale kunder. Du kan bruge dem til at øge dit salg og overskud og til at sælge langsomt sælgende lagervarer.

Lad os for eksempel sige, at din kampagne giver kunderne en gratis hat, når de køber en T-shirt. Med Køb X, få Y-rabat-kampagner kan du tilbyde kunder en gratis hat for hele ordren, eller du kan tilbyde dem en gratis hat for hver T-shirt, der er med i deres ordre.

Du kan også oprette en rabat, der tilbyder en gratis hat, når kunden køber for et angivet beløb.

Du kan oprette en automatisk rabat for Køb X, få Y-kampagner.

Bemærk: Køb X, få Y-kampagner er i øjeblikket kun tilgængelige til onlinesalg.

Fremgangsmåde:

Abonnementsrabatter

Bemærk: Rabatter af typen Køb X, få Y understøttes ikke af abonnementer.

Hvis du tilbyder abonnementsprodukter, er der flere valgmuligheder, når du opretter en rabat med et fast beløb, en procentrabat eller en rabat med gratis levering.

Afsnittet Købstype vises på siden Opret rabatkode. Du kan vælge, om en rabat er gældende for abonnementskøb, engangskøb eller begge dele.

Skift købstype for en rabat

Når du opretter en rabatkode, kan du vælge at begrænse anvendelsen af din rabat til specifikke købstyper. Du kan vælge at anvende rabatten på Alle abonnementsprodukter, Alle abonnementsprodukter i en specifik kollektion eller Specifikke abonnementsprodukter, hvis du vælger Abonnement i afsnittet Købstype på siden Opret rabatkode.

Hvis du har en eksisterende rabatkode, som du vil opdatere, kan du gøre dette ved at redigere rabatkoden til at inkludere abonnementsbaserede regler.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Rabatter i din Shopify-administrator.

2. Klik på den rabat, du vil redigere.

3. Vælg den købstype, som du vil begrænse rabatkoden til, i afsnittet Købstype:

- Hvis du vælger Abonnement som købstypen for din rabatkode, kan du vælge, hvilke abonnementsprodukter din rabat skal anvendes på. Du kan begrænse anvendelsen af din rabatkode til specifikke abonnementsprodukter eller en specifik kollektion. - Hvis du vælger at begrænse din rabat til et specifikt abonnementsprodukt eller en specifik kollektion, kan du søge efter produktet eller kollektionen ved hjælp af knappen Browse, der vises.

Skift brugsgrænse for rabatten Gratis levering

Hvis du tilbyder gratis levering, der gælder for abonnementsprodukter, kan du angive, hvor længe rabatten skal være gældende. Du kan vælge at begrænse den gratis levering til første betaling, begrænse gratis levering til et bestemt antal betalinger eller aktivere gratis levering for alle fremtidige abonnementsbetalinger.

Hvis du har en eksisterende rabatkode for gratis levering, som du vil opdatere, kan du gøre dette ved at redigere rabatkoden til at inkludere abonnementsbaserede regler.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Rabatter i din Shopify-administrator.

2. Klik på den rabat for gratis levering, du vil redigere.

3. Opdater købstypen til Abonnement i afsnittet Købstype i rabateditoren.

4. Vælg de begrænsninger, som du vil anvende på din rabat, under Automatiske betalinger af abonnementer i afsnittet Brugsgrænser.

Duplikering af en rabat

I Shopify-mobilappen kan du spare lidt tid ved at kopiere en lignende rabat. Du kan foretage ændringer i en kopieret rabat, før du gemmer den.