Brug af et tredjepartsdomæne

Hvis du allerede ejer et domæne fra en tredjepartsudbyder, som f.eks. GoDaddy eller Bluehost, kan du bruge det til din Shopify-webshop, så brugere, der skriver din URL i deres browser, lander på dit website. Du kan bruge dit tredjepartsdomæne til din Shopify-butik ved at overføre det til Shopify eller ved at tilknytte det til Shopify:

• Overfør dit domæne til Shopify – Den første måde at få dit brugerdefinerede domæne til at pege på din Shopify-butik på er at overføre dit domæne. De fleste domæner kan overføres til Shopify. Når du overfører et domæne, overdrages administrationen af domænet til Shopify, hvilket betyder, at du ændrer dine domæneindstillinger og fornyr dit domæne direkte i din Shopify-administrator. Hvis du vil bruge dit tredjepartsdomæne sammen med Shopify på denne måde, skal du se under Overførsel af domæner.

• Knyt dit domæne til Shopify – Hvis du knytter dit tredjepartsdomæne til Shopify, kommer dit domænenavn til at pege på din Shopify-butik. Du bruger stadig tredjepartsdomænet til at administrere dine domæneindstillinger, betale for dit domæne og forny det. Hvis du vil knytte dit domæne til Shopify på denne måde, skal du se under Tilknytning af eksisterende domæner