Konfiguration af videresendelse af e-mail for dit tredjepartsdomæne

Videresendelse med e-mail

E-mail-videresendelse er en tjeneste, der giver dig mulighed for at dirigere en e-mail fra dit brugerdefinerede domæne til en eksisterende e-mailkonto med Gmail, Outlook, Yahoo eller en anden udbyder. Hvis du f.eks. ejer domænenavnet johns-apparel.com, kan du oprette e-mailen info@johns-apparel.com til dine kunder. Når kunder e-mailer info@johns-apparel.com, videresendes deres meddelelser til din eksisterende personlige konto, f.eks. john@gmail.com.

Videresendelse af din mail fra din udbyder af tredjepartsdomæner

Nogle udbydere af tredjepartsdomæner inkluderer e-mailhosting på domænet. Du kan konfigurere videresendelse af e-mail fra domænet, når du har føjet dit eksisterende domæne til Shopify.

Metoderne til videresendelse af mail fra tredjepartsdomæner til din egen e-mailadresse varierer, og det er umuligt at give specifik vejledning til hver enkelt domæneudbyder.

I hvert enkelt tilfælde er dit mål at få mailen fra dit tredjepartsdomæne omdirigeret til din egen e-mailhost. Du skal sandsynligvis gøre et af følgende:

• Log ind på din tredjepartskonto, og brug deres websted til at tilføje din e-mailadresse eller redigere dine MX-poster.
  • Kontakt din udbyder for at få hjælp til videresendelse af e-mail. Fortæl dem, at du har brug for at få al din mail videresendt til din anden (foretrukne) e-mailadresse.

Når e-mailhosting ikke er inkluderet hos din tredjepartsudbyder

Hvis e-mailhosting ikke er inkluderet, når du køber dit domæne af en tredjepartsudbyder, kan du bruge en e-mailhostingtjeneste fra en tredjepart.

Nogle af mulighederne er følgende:

• Zoho – Zoho Mail tilbyder e-mailkonti til dit brugerdefinerede domæne, og det er muligt at bestille betalte pakker. Zoho Mail kan oprette forbindelse til Zoho Business Apps.

• G Suite – Google Apps for Work opretter forbindelse til Gmail-platformen med e-mails til dit brugerdefinerede domæne for 5-10 USD pr. bruger pr. måned. Du kan få mere at vide om deres tjenester.

Bemærk: Hvis du vælger en af disse muligheder, skal du muligvis konfigurere MX-poster hos din domæneudbyder.