Migrering af din IP-adresse

Hvis du har domæner, der peger på en forkert IP-adresse, vil din webshop være utilgængelig for kunder. Kontrollér din butiks domæneindstillinger for at sikre, at status for hvert af dine domæner vises som Forbundet eller Konfiguration er i gang:

Domænestatus

For hvert domæne, der har en anden status, skal du foretage nogle ændringer af din domæneudbyders indstillinger, så de peger på Shopifys IP-adresse, 23.227.38.65, og på shops.myshopify.com for eventuelle underdomæner.

Derfor skal du gøre dette

Hvis du ikke opdaterer dit domænes DNS-indstillinger for hvert af dine underdomæner og roddomænet, vil dine kunder ikke kunne få adgang til din butik. Din domæneudbyder kan ikke opdatere IP-adresser automatisk.

Afhængigt af hvor meget du kender til domæner, kan du gøre et af følgende:

• Få hjælp af en domæneudbyder
  • Foretage DNS-ændringer selv

Bemærk: Det kan tage op til 72 timer, før ændringer af DNS-indstillinger træder i kraft.

Få hjælp af en domæneudbyder

Hvis du vil have hjælp til at foretage ændringerne, skal du kontakte din domæneudbyder og bede dem foretage disse ændringer:

• Påkrævet: Sørg for, at A-posten i dit roddomæne peger på Shopifys IP-adresse: 23.227.38.65

• Hvis du bruger underdomæner, skal du opgradere dit roddomænes DNS-post til at bruge en ALIAS- eller CNAME-post til at pege på shops.myshopify.com.

Foretage DNS-ændringer selv

Fremgangsmåde:

1. Log ind på din domænekonto hos din tredjepartsudbyder.

Hvis du har brug for at få fat i dine legitimationsoplysninger, kan du prøve at filtrere din e-mail for din domæneudbyders navn og se på de ældste e-mails. De har sandsynligvis sendt legitimationsoplysninger til dig via e-mail, da du købte dit domæne.

2. Få adgang til dit domænes DNS-poster.

3. I feltet A-post skal du indtaste Shopifys IP-adresse: 23.227.38.65.

4. Opret en ALIAS- eller CNAME-post, der får dine rodunderdomæner til at pege på shops.myshopify.com.

5. Gem dine legitimationsoplysninger.