Føj et underdomæne til dit Shopify-administrerede domæne

Et underdomæne er en delmængde af dit roddomæne, som du tilføjer til dit domæne som et præfiks, f.eks. www. I webadressen help.shopify.com er roddomænet f.eks. shopify.com og help er underdomænet. Hvis du har et Shopify-administreret domæne, kan du tilføje underdomæner gratis ved hjælp af Shopify-administrator.

Hvis du bruger internationale domæner, kan du bruge underdomæner til at oprette en områdespecifik webadresse for alle de lande eller områder, hvor du har et målmarked. Hvis din butiks primære domæne f.eks. er johnsapparel.com, kan du oprette et underdomæne for Canada med webadressen ca.johnsapparel.com og et underdomæne for Frankrig med webadressen fr.johnsapparel.com. Internationale underdomæner skal bruge landekoder på to bogstaver.

Du kan føje op til 20 domæner og underdomæner i alt til din Shopify-butik ud over dit .myshopify.com-domænenavn. Hvis din butik kører på et Shopify Plus-abonnement, kan du tilføje op til 1.000 domæner og underdomæner i alt.

Trin

1. Gå til Indstillinger > Domæner i din Shopify-administrator.
  2. Klik på det roddomæne, du vil konfigurere.
  3. Klik på Tilføj underdomæne i afsnittet Underdomæner.
  4. Angiv det præfiks, du vil tilføje:

• Angiv landekoden på to bogstaver for internationale underdomæner i dit målmarked. Angiv f.eks. eu for Europa eller ca for Canada.
    • For alle andre underdomæner skal du angive den tekst, du vil tilføje som et præfiks. F.eks. blog eller shop.
  5. Klik på Gem.

6. Valgfrit: Hvis du vil ændre underdomænets domænetype, skal du klikke på navnet på det nye underdomæne og derefter klikke på Skift domænetype for at angive, om det skal være typen primær, omdirigering eller alias.

Når du tilføjer et underdomæne, føjes Shopifys standard-CNAME (Canonical Name) automatisk til dine DNS-indstillinger (Domain Name System). Hvis du vil have, at underdomænet skal pege på et bestemt marked eller website, kan du udføre følgende handlinger: