Ændring af dit primære domæne

Dit primære domæne er det domænenavn, der vises i adresselinjen, når kunderne kigger i din webshop. Dit primære domæne har som standard formatet your-store-name.myshopify.com, når du tilmelder dig Shopify. Hvis du vil ændre det domæne, som kunderne bruger til at besøge din butik, kan du tilføje et tilpasset domæne og derefter angive dit tilpassede domæne som det primære domæne.

Inden du begynder

Du skal gøre følgende, før du ændrer dit primære domæne:

• Føj et tilpasset domæne til Shopify.
  • Bekræft, at dit domæne har statussen Forbundet på siden Domæner i Shopify-administratoren. Der kan gå op til 48 timer, før dit domæne er blevet forbundet.

Skift dit primære domæne

1. Gå til Indstillinger > Domæner i din Shopify-administrator.

2. Klik på Skift primært domæne i afsnittet Primært domæne.

3. Vælg det domæne, du vil angive som dit primære domæne.

4. Klik på Gem.

Når du har ændret dit primære domæne, vises det nye primære domæne for de kunder, der besøger din webshop.