Redigering af DNS-indstillinger for dit Shopify-administrerede domæne

Hvis du har et Shopify-administreret domæne, kan du tilgå og redigere dine DNS-indstillinger fra siden Domæner i Shopify-administrator. Hvis din butik bruger et myshopify.com-domænenavn, skal du tilføje et tilpasset domæne, før du kan tilgå dine DNS-indstillinger. Du skal muligvis redigere dine DNS-indstillinger, hvis du udfører følgende handlinger:

• Du opsætter en mailtjeneste fra tredjepart på dit domæne
  • Du bekræfter dit domæne med en tredjepartstjeneste
  • Du peger et underdomæne mod et andet website

Du kan tilgå og redigere følgende DNS-poster:

• En post
  • CNAME-post
  • MX-post
  • TXT-post
  • AAAA-post
  • SRV-post

Når du køber dit domæne via Shopify eller overfører et tredjepartsdomæne til Shopify, angives A-posten og CNAME-posten automatisk til de almindelige DNS-poster for Shopify. Du kan have flere CNAME-poster knyttet til dit domæne, men hver post skal have et unikt navn, som f.eks. www eller shop. Hvis du vil tilføje MX-, TXT-, SRV- eller AAAA-poster, skal du redigere DNS-indstillingerne for dit domæne.

Der kan gå op til 24 timer, før ændringerne af dine DNS-indstillinger træder i kraft.

Tilføj en DNS-post

1. Gå til Indstillinger > Domæner i din Shopify-administrator.
  2. Klik på det domæne, du vil konfigurere.
  3. Klik på Domæneindstillinger > Rediger DNS-indstillinger.
  4. Klik på Tilføj tilpasset post, og vælg derefter den posttype, du vil tilføje.
  5. Angiv de obligatoriske oplysninger for posten, og klik derefter på Bekræft.

Rediger en DNS-post

1. Gå til Indstillinger > Domæner i din Shopify-administrator.
  2. Klik på det domæne, du vil konfigurere.
  3. Klik på Domæneindstillinger > Rediger DNS-indstillinger.
  4. Klik på Handlinger > Rediger ud for den post, du vil redigere.
  5. Rediger oplysningerne for posten, og klik derefter på Bekræft.

Fjern en DNS-post

1. Gå til Indstillinger > Domæner i din Shopify-administrator.
  2. Klik på det domæne, du vil konfigurere.
  3. Klik på Domæneindstillinger > Rediger DNS-indstillinger.
  4. Klik på Handlinger > Fjern ud for den post, du vil slette.
  5. Klik på Fjern.

Nulstil en enkelt DNS-post

Du kan kun nulstille A-posten, AAAA-posten og CNAME-posten for dit domæne. Når du nulstiller disse poster, nulstilles de til at pege på Shopify.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Domæner i din Shopify-administrator.
  2. Klik på det domæne, du vil konfigurere.
  3. Klik på Domæneindstillinger > Rediger DNS-indstillinger.
  4. Klik på Handlinger > Nulstil ud for den post, du vil nulstille.
  5. Klik på Bekræft.

Nulstil alle DNS-indstillingerne for dit domæne

Du kan nulstille dine DNS-indstillinger til standardkonfigurationen. Hvis du nulstiller dine indstillinger, slettes alle dine poster med undtagelse af A-posten, AAAA-posten og CNAME-posten. De nulstilles til at pege på Shopify.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Domæner i din Shopify-administrator.
  2. Klik på det domæne, du vil konfigurere.
  3. Klik på Domæneindstillinger > Rediger DNS-indstillinger.
  4. I afsnittet Avancerede indstillinger skal du klikke på Nulstil DNS-indstillinger.
  5. Klik på Bekræft.

Find din aktuelle Shopify IP-adresse

1. Gå til Indstillinger > Domæner i din Shopify-administrator.
  2. Klik på det domæne, du vil finde IP-adressen for.
  3. Klik på Domæneindstillinger > Rediger DNS-indstillinger.
  4. Find din Shopify IP-adresse i kolonnen Peger på i afsnittet A-POST.

Få mere at vide om IP-adresser.