Fornyelse af dit Shopify-domæne

Hvis du har købt et domæne gennem Shopify, kan du forny dit domæneabonnement automatisk i din Shopify-administrator. Dette sikrer, at dit ejerskab ikke udløber.

Shopify-kontoejerens e-mailadresse og oplysninger bruges som standard til at købe og forny domæner. Sørg for, at din e-mailadresse er opdateret, så du modtager notifikationer om dit domæneabonnement.

Aktivér automatisk domænefornyelse

Fremgangsmåde:

1. I afsnittet Shopify-administrerede domæner skal du klikke på det domæne, du vil forny automatisk:

Klik på domænenavnet

Bemærk: Du skal kun forny dit roddomæne. Alle dine underdomæner fornys automatisk sammen med roddomænet.

1. I afsnittet Forny automatisk skal du markere afkrydsningsfeltet Forny automatisk dette domæne hvert år:

Forny automatisk dette domæne hvert år

Dit domæne vil nu blive fornyet automatisk på den viste dato.

Bemærk: Domænefakturaer er ikke inkluderet i dit månedlige abonnementsgebyr. Du vil blive opkrævet separat for domænefornyelsen.

Deaktiver automatisk domænefornyelse

Hvis du ikke ønsker, at dit domæneabonnement skal fornys automatisk, kan du deaktivere dette i din Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. I afsnittet Shopify-administrerede domæner skal du klikke på et domænenavn:

Klik på domænenavnet

2. I afsnittet Forny automatisk skal du fjerne markeringen af Forny automatisk dette domæne hvert år:

Fjern markeringen af Forny automatisk dette domæne hvert år

Deaktiver automatisk fornyelse for .de- domæner

Hvis du køber et .de- domæne gennem Shopify, kan du ikke forhindre, at domænet fornys automatisk fra din Shopify-administrator. Domænet fornys fortsat automatisk, medmindre du udfylder en formular til opsigelse/sletning af domænet. Send den udfyldte formular via e-mail til Shopifys tyske supportteam på hilfe@shopify.com. De vil så sende den til OpenSRS på dine vegne. Denne formular skal sendes mindst fem dage forud for domænets planlagte fornyelsesdato.

Forny et domæne, der er udløbet

Hvis du ikke har aktiveret automatisk fornyelse for dit domæne, skal du forny dit domæne manuelt for at forhindre, at det udløber.

Hvis dit domæneabonnement udløber, har du 40 dage til at kontakte Shopify Support, hvis du vil forny det. Du kan ikke selv forny et domæne, der er udløbet.