Fejl – SSL er utilgængelig

Når du tilføjer dit tilpassede domæne, oprettes der automatisk et nyt SSL-certifikat. Denne proces kan tage op til 48 timer. I løbet af denne periode kan du muligvis opleve fejlen "SSL er utilgængeligt" i din Shopify-administrator, og du kan måske også få en af følgende sikkerhedsfejl i din browser, når du besøger din webshop:

• Din forbindelse er ikke privat – Google Chrome
  • Din forbindelse er ikke sikker – Mozilla Firefox
  • Der opstod et problem med at oprette en sikker forbindelse til dette website – Microsoft Edge.

Hvis du stadig oplever fejlen efter mere end 48 timer, skal du prøve trinnene til fejlfinding nedenfor.

Fejlfinding

Hvis du vil løse sikkerhedsproblemet, skal du sørge for, at indstillingerne for din domænepost er konfigureret korrekt. De mest almindelige problemer med domænekonfigurationer er:

Hvis du har ændret indstillingerne for dine domæneposter, så de er konfigureret korrekt, kan der gå op til 48 timer, før disse ændringer træder i kraft. Hvis du stadig får vist fejlmeddelelsen vedrørende sikkerhed efter 48 timer, skal du kontakte Shopify Support.