Fejlfinding

Hvis du har brug for hjælp med dit domæne, kan du se, om det er besvaret i afsnittet Ofte stillede spørgsmål herunder. Hvis dit spørgsmål ikke er blevet besvaret på denne side, og hvis du købte dit domæne via Shopify, kan du kontakte Shopify support angående hjælp til dit domæne.

Bemærk: Shopify Support kan ikke hjælpe dig med et domæne, som du har købt hos en tredjepart som f.eks. GoDaddy. For support vedrørende tilknytning af et tredjepartsdomæne til Shopify, skal du kontakte domæneudbyderen og give dem disse oplysninger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Shopifys IP-adresse?

Shopifys IP-adresse er 23.227.38.32. Hvis du konfigurerer et eksisterende domæne, skal du konfigurere din A-post til Shopifys IP-adresse.

Hvordan flytter jeg mit domæne ud af Shopify?

Hvis du har købt dit domæne via Shopify og forlader Shopify, skal du flytte dit domæne ud af din Shopify-administrator, inden du kan bruge dette domæne sammen med en anden host.

Kan jeg ændre mit myshopify.com- domæne?

Nej. Dit .myshopify.com-domæne er en websadresse, der fungerer som en unik identifikator for din butik. Den kan ikke ændres eller fjernes. Kunder besøger din butik via denne webadresse, medmindre du har et brugerdefineret domænenavn. Hvis du ønsker en brugerdefineret webadresse til din Shopify-butik, som f.eks. www.example.com, kan du føje en til din webshop ved at købe et brugerdefineret domæne.

Hvorfor er der ingen vejledninger for min udbyder?

Vi har lavet vejledninger til de mest almindelige tredjepartsudbydere. Hvis din udbyder ikke står på listen, skal du følge den generelle vejledning til opsætning eller kontakte din tredjepartsudbyder direkte for support.

Kan jeg bruge mere end to domænenavne til min butik?

Ja. Du kan bruge op til 10 domæner til din Shopify-butik.

Hvorfor har mit site ikke videresendt til mit brugerdefinerede domæne endnu?

Det kan vare op til 48 timer, før dit domæne begynder at fungere. Kontakt Shopify Support, hvis der er gået over 72 timer.

Tilbyder Shopify e-mailadresser til mit brugerdefinerede domæne?

Nej. Shopify tilbyder ikke e-mailhosting. Men hvis du køber et domænenavn hos Shopify kan du oprette et ubegrænset antal adresser til videresendelse af e-mail (for eksempel info@johns-apparel.com) helt gratis.

Kan jeg ændre navnet på en undermappe, som f.eks. /products?

En undermappe er en sektion af dit hovedwebsite. Det er defineret af en / sidst i domænenavnet, for eksempel www.example.com/pricing, hvor /pricing er undermappen. Eksempler på undermapper i din webshop er /kollektioner, /produkter og /sider.

Du kan ikke redigere navnene på dine undermapper. Uanset hvilket domæne du bruger, forbliver navnene på undermapperne de samme.

Behæver jeg at ændre TTL-nummeret i mine DNS-indstillinger?

Når du knytter et domæne til Shopify kan du muligvis se et TTL-nummer i dine DNS-indstillinger. Du behøver ikke at ændre dette nummer. Brug standardindstillingen.

Få hjælp til dit tredjepartsdomæne

Shopify Support kan ikke hjælpe dig med et domæne, som du har købt fra en tredjepartsudbyder som f.eks. GoDaddy. For support vedrørende tilknytning af et tredjepartsdomæne til Shopify skal du kontakte domæneudbyderen og fortælle dem, at:

• du ønsker, at dit roddomæne (din A-post) skal pege på Shopifys IP-adresse, som er 23.227.38.32
  • du ønsker, at dine underdomæner (dine CNAME-poster) skal pege på dit Shopify-tilknyttede domæne, som er shops.myshopify.com.

Hvis du ønsker at konfigurere videresendelse af e-mails, kan du også fortælle dette til din tredjepartsudbyder, hvis du ønsker at benytte deres e-mailklient (hvis de har en sådan) og skal konfigurere din MX records.