Sådan fjerner og overfører du domæner

Hvis du ikke længere ønsker, at et tilpasset domæne er knyttet til din Shopify-butik, kan du gøre et af følgende:

• Hvis du har et tredjepartsdomæne, kan du fjerne dit domæne fra din Shopify-administrator.
  • Hvis du har et Shopify-administreret domæne og ønsker at bruge det på et andet website, kan du overføre dit domæne til en anden Shopify-butik eller en anden domæneudbyder.
  • Hvis du har et Shopify-administreret domæne og ønsker at annullere det helt, kan du deaktivere automatisk fornyelse, så det udløber ved udgangen af registreringsperioden.

Din .myshopify.com-webadresse kan ikke fjernes eller ændres, da du bruger din .myshopify.com-webadresse til at logge ind på din butik og identificere din konto, når du kontakter Shopify Support. Hvis du vil ændre det domæne, som kunderne bruger til at besøge din butik, kan du tilføje et tilpasset domæne og angive det som dit primære domæne.