Fjernelse af domæner

Hvis du ikke længere ønsker at knytte et tilpasset domæne fra en tredjepartsudbyder til din Shopify-butik, kan du fjerne domænet fra Shopify-administrator eller overføre det til en anden Shopify-butik eller en anden domæneudbyder. Du kan også fjerne underdomæner.

Dit myshopify.com-domænenavn kan ikke fjernes eller overføres, fordi du bruger dit oprindelige myshopify.com-domænenavn til at logge ind på Shopify-administrator og til at identificere din konto, når du kontakter Shopify Support.

Du kan vælge et nyt myshopify.com-domænenavn én gang. Du skal dog stadig bruge dit oprindelige myshopify.com-domænenavn til at logge ind på Shopify-administrator og til at kontakte Shopify Support.

Hvis du har et Shopify-administreret domæne, kan du få mere at vide om, hvordan du overfører det til en anden Shopify-butik eller en anden domæneudbyder.