Opdatering af dit domænes oversigt

Aktivering af SSL-certifikater for dit domæne kan midlertidigt påvirke dit websites organiske trafik. Hvis du bruger webmasterværktøjer til at administrere dit website (som Google Webmaster Tools), kan du manuelt opdatere dit domænes oversigt og informere søgemaskiner øjeblikkeligt, når dine butiksfacade-URL'er ændres fra HTTP til HTTPS.

Denne proces er forskellig, afhængigt af hvilke webmasterværktøjer du bruger.

Google Webmaster Tools

Dette eksempel viser, hvordan du opdaterer dit domænes oversigt ved hjælp af Google Webmaster Tools. Hvis du ikke har brugt Google Webmaster Tools før, skal du først bekræfte dit Shopify-domæne.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på din Google Search Console-konto.
  2. Fra søgekonsollen skal du angive dit domæne (herunder præfikset HTTPS://) og derefter klikke på TILFØJ EGENSKAB.
  3. Klik på navnet på det domæne, som er blevet krypteret ved hjælp af SSL.
  4. Klik på Gennemsøg, og klik derefter på Oversigter.
  5. Klik på TILFØJ/TEST OVERSIGT.
  6. Indtast dit domænes nye HTTPS-oversigt (for eksempel: https://www.your-shopify-domain.com/sitemap.xml).
  7. Fjern dit domænes HTTP-oversigt fra dets profil.