Kom godt i gang med Oberlo

Du skal have en Shopify-butik for at kunne bruge Oberlo med Shopify. Besøg Shopify, og klik på Kom godt i gang for at tilmelde dig.

Hvis du ikke har brugt Shopify og dropshipping før, er det en god idé at komme i gang ved at oprette en konto på Oberlo-websitet og følge de trinvise instruktioner til opsætning af din butik. Hvis du allerede har konfigureret en Shopify-butik og kender til dropshipping, skal du installere Oberlo fra Shopify App Store for at komme i gang med det samme.

Du kan gennemgå Oberlos servicevilkår, inden du bruger Oberlo.