Konfigurering af Oberlo-indstillinger

Du kan konfigurere dine Oberlo-indstillinger direkte i Oberlo.

Generelle indstillinger

I dit Oberlo-kontrolpanel skal du klikke på Indstillinger for at få adgang til din butik og indstillinger for automatisk opdatering.

Indstillinger for butik

• Butikkens navn – Angiv navnet på den butik, der skal bruges i Oberlo. Kunderne kan ikke se dette butiksnavn.
  • Angiv nye produkter som udgivet – Vælg, om du ønsker, at produkterne automatisk skal være synlige for dine kunder, når du importerer dem fra importlisten til din butik.
  • Angiv produkterne som skattepligtige – Vælg, om du vil opkræve skat på dine produkter. Se Skatter for at få mere at vide om, hvordan dette gælder for dig.
  • Angiv måleenhed for produktvægt – Angiv den vægtmåling, der skal bruges ved angivelse af vægt for hvert produkt eller hver variant på importlisten.
  • Deaktiver Shopify-login (Kun for Pro-abonnement) – Vælg, om du vil deaktivere muligheden for at logge ind på Oberlo fra siden Apps i Shopify-administratoren.
  • Giv kunderne besked om afsendte ordrer – Vælg, om du vil sende en e-mail til dine kunder, når deres ordre er behandlet i Oberlo, eller hvis trackingnummeret er opdateret. Du kan også tilpasse en tilpasset webadresse til trackingnummeret, der føjes til e-mailen med meddelelse om behandling.

Automatiske opdateringer af indstillinger

{' yAnXMLsDMno ' | YouTube}

Bemærk: Normalt tager det ca. 2 dage at opdatere priser og lager for dine AliExpress-produkter. Du kan foretage ændringer af AliExpress-produkterne i din Shopify-administrator, indtil de opdateres automatisk.

Angiv valgmuligheden Når et produkt ikke længere er tilgængeligt for at vælge, hvad Oberlo skal gøre, når et produkt er udsolgt fra en leverandør:

• Gør ingenting – Produktet kan stadig købes i din Shopify-butik.
  • Annuller udgivelse af produkt – Produktet skjules i din Shopify-butik. Hvis produktet kommer på lager igen hos leverandøren, udgiver Oberlo ikke produktet i din butik igen. Du skal manuelt udgive produktet i din Shopify-administrator og bruge funktionen tilsidesæt for at synkronisere lageret igen. Få mere at vide under Synkroniser og tilsidesæt produkter.
  • Indstil antal til nul – Produktet vises som Udsolgt i din Shopify-butik. Hvis du ønsker, at Oberlo skal opdatere lagerbeholdningen, når et produkt er på lager igen, skal du indstille Når lagerholdningen ændres til Opdater automatisk.

Konfigurer indstillingen Når en variant ikke længere er tilgængelig for at vælge, hvad Oberlo skal gøre, når en produktvariant er udsolgt hos en leverandør:

• Gør ingenting – Produktvarianten kan stadig købes i Shopify-butik.
  • Fjern variant – Fjerner varianten fra produktsiden i din butik. Dine kunder kan ikke længere se varianten, og den kan ikke bestilles. Hvis produktvarianten kommer på lager igen hos leverandøren, tilføjer Oberlo ikke varianten til din butik. Hvis du ønsker, at denne variant skal være i din butik igen, skal du tilsidesætte produktet. Få mere at vide under Synkronisering og tilsidesættelse af produktoplysninger.
  • Angiv antal til nul – Produktvarianten vises som Ikke på lager i din Shopify-butik.

Konfigurer indstillingen Når prisen ændres for at vælge, hvad Oberlo skal gøre, når en leverandør ændrer prisen på et produkt:

Bemærk: Hvis du angiver priserne på dine produkter manuelt, skal du markere indstillingen Gør ingenting, da Oberlo ikke opdaterer priserne automatisk ved manuelt angivne priser.

• Gør ingenting – Produktets price og compared at price forbliver uændrede i din Shopify-butik.
  • Opdater pris og Sammenlignet med-pris – Produktets price og compared at price opdateres i overensstemmelse med dine indstillinger for globale regler for priser.
  • Opdater kun pris – Produktets price i overensstemmelse med dine indstillinger for globale regler for priser og compared at price forbliver uændrede.

Konfigurer indstillingen Når lagerbeholdning ændres for at vælge, hvad Oberlo skal gøre, når lagerbeholdningen for et produkt ændres:

• Gør ingenting – Der foretages ingen ændringer af lageret i din Shopify-butik.
  • Opdater automatisk – Lagerbeholdningen opdateres automatisk i din Shopify-butik.

Leverandørindstillinger

Du kan justere indstillingerne for ordrer fra aliexpress.com-leverandører.

Personligt tilpassede leveringsmetoder

Du kan specificere den leveringsmetode, som Chrome-udvidelsen til Oberlo bruger til at afsende dine produkter til specifikke lande. Du kan f.eks. indstille udvidelsen til at bruge ePacket-levering for et specifikt produkt, der skal afsendes til USA.

Som standard vælger Chrome-udvidelsen til Oberlo dine foretrukne leveringsmetoder for dine produkter ved betaling på aliexpress.com. Hvis din leverandør ikke tilbyder din foretrukne leveringsmetode, vælger udvidelsen i stedet din standardmetode til levering.

I tilfælde af, at standardmetoden til levering heller ikke er tilgængelig, vælger udvidelsen den billigste leveringsmetode.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Leverandører i dit kontrolpanel i Oberlo.
  2. I Personligt tilpassede leveringsmetoder skal du klikke på Tilføj produkt.
  3. Søg efter det produkt, du vil angive en leveringsmetode for.
  4. Vælg land og leveringsmetode, og klik derefter på Gem indstillinger.

Generelle indstillinger for levering

I dit kontrolpanel i Oberlo skal du gå til Indstillinger, vælge Leverandører og derefter rulle ned til AliExpress.

• Standardmetoden til levering – Vælg den leveringsmetode, du vil bruge, når du bestiller produkter fra aliexpress.com. Hvis din valgte leveringsmetode ikke er tilgængelig for en ordre, vælges i stedet den billigste tilgængelige leveringsmetode.
  • Tilsidesæt telefonnummer – Aktivér denne indstilling, hvis du ønsker, at Chrome-udvidelsen til Oberlo skal udfylde et specifikt telefonnummer ved betaling i AliExpress, når du afgiver ordrer på aliexpress.com. Hvis du ikke registrerer kundens telefonnummer i din betaling i Shopify, kan du ved at aktivere denne indstilling og tilføje dit telefonnummer i dette felt sikre, at leveringsfirmaet kan komme i kontakt med dig i tilfælde af problemer.
  • Tilpasset bemærkning – Dette felt bruges til at informere dine AliExpress-leverandører om eventuelle yderligere oplysninger, de skal være opmærksomme på. De fleste virksomheder bruger dette felt til at fortælle leverandører, at de bruger dropshipping, og at leverandører ikke skal inkludere noget af deres eget kampagnemateriale i ordren.

Som standard er den tilpassede bemærkning: I'm dropshipping. Please DO NOT put any invoices, QR codes, promotions or your brand name logo in the shipments. Please ship as soon as possible for repeat business. Thank you!.

Indstillinger for Partnerprogram

Hvis du behandler dine ordrer via AliExpress, og du har en partnerkonto hos Admitad, kan du tilknytte din Admitad-konto til Oberlo.

Admitad er en gratis tjeneste, der tilbyder belønninger ved bestilling af visse produkter fra specifikke leverandører eller platforme. AliExpress er én af de platforme, hvor Admitad tilbyder kontantbelønninger. Hvis du har en Admitad-konto og bestiller produkter fra AliExpress, returnerer Admitad en procent af ordrens pris til dig.

Ved at knytte dine Oberlo- og AddiPad-konti sammen kan du modtage kontaktbetaling fra Admitad på de Oberlo-ordrer, du afgiver via betaling i AliExpress.

Bemærk: Indstillingerne for Partnerprogram er kun tilgængelige for betalte Oberlo-abonnementer.

Hvis du ikke har en Admitad-konto, kan du oprettet en konto ved at udfylde en formular til registrering af udgiver. Ved oprettelsen skal du vælge Dropshipping i feltet Din type reklameplads og Oberlo i feltet Dropshipping-app.

Et affiliate-id kan kun tilknyttes til én Shopify-butik. Hvis du har flere Shopify-konti, skal du oprette et Admitad Affiliate-id for hver konto.

Bemærk: For at modtage kontantbetaling i forbindelse med en ordre skal du gå til AliExpress-betaling ved hjælp af knappen Bestil AliExpress-produkter på siden Ordrer på din Oberlo-konto. Hvis du bestiller produkter fra AliExpress uden at gå gennem Oberlo, modtager du ikke kontantbetaling for den pågældende ordre.

Kontantbetaling er ikke tilgængelig for alle produkter på aliexpress.com. Tjek detaljerne for din Admitad-konto for at få mere at vide.

Du kan se de kontantbeløb, du indsamler, på din Admitad-konto.

Når du har konfigureret din Admitad-konto, kan du føje dit Admitad affiliate-id til din Oberlo-konto.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger i dit Oberlo-kontrolpanel, og klik derefter på Leverandører.
  2. I Partnerprogramskal du vælge Admitad.
  3. Indtast dit Admitad affiliate-id i feltet Affiliate-id, og klik derefter på Gem indstillinger.

Indstillinger for e-mailadresse og adgangskode

Du kan ændre din e-mailadresse og adgangskode til Oberlo på siden Profil.

Bemærk: Du kan kun have én Oberlo-konto knyttet til samme e-mailadresse.

Fremgangsmåde:

1. I dit Oberlo-kontrolpanelskal du klikke på dit navn og derefter klikke på Profil.

2. Indtast et nyt navn, en ny e-mailadresse eller en ny adgangskode i afsnittet Profilindstillinger.

3. Klik på Gem profil.

Rapporteringsindstillinger

Rapporter er et øjebliksbillede af din indtjening, som du regelmæssigt får tilsendt via e-mail.

Rapporter kan opbygges på to forskellige måder:

• Du kan vælge at inkludere alle salgstal i dine rapporter, hvilket inkluderer alle indtægtskilder (f.eks. skatter, levering og rabatter) og indtægter fra produkter, der ikke er knyttet til Oberlo.
  • Du kan vælge kun at modtage rapporter om indtægt fra produkter, der er knyttet til Oberlo, hvilket ikke inkluderer skatter, levering og rabatter.

Du kan vælge at modtage rapporter via e-mail på daglig, ugentlig eller månedlig basis eller en kombination af de tre.

Andre indstillinger

Du kan indtaste den e-mailadresse, du vil bruge til at korrespondere med dine kunder, i afsnittet Svar til e-mailadresse. Denne e-mailadresse vises, når du sender beskeder til dine kunder fra siden Ordrer i dit Oberlo-kontrolpanel. I afsnittet Tidszone skal du vælge den tidszone, som du vil bruge til datatracking og butiksoplysninger.

Teamindstillinger

Bemærk: Teamindstillingerne er kun tilgængelige for shopejere med et Pro-abonnement.

Du kan se dine teammedlemmer og deres kontorettigheder på siden teamindstillinger. Du kan også tilføje nye medlemmer, fjerne eksisterende medlemmer og redigere alle medlemmers adgangsrettigheder.

Tilføj et nyt teammedlem

Fremgangsmåde:

1. I dit kontrolpanel i Oberlo skal du klikke på Indstillinger > Team.

2. Klik på Inviter personer.

3. Angiv det nye teammedlems e-mailadresse.

4. Vælg en adgangsrettighed.

5. Klik på Send invitation.

Bemærk: Du kan sende en invitation til den e-mailadresse, der allerede er knyttet til Oberlo-konto.

Rediger dine eksisterende teammedlemmer

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillingeri dit Oberlo-kontrolpanel, og klik derefter på Team.

2. Klik på Rediger rettigheder ud for et teammedlem.

3. Vælg den type adgang, du vil tildele til teammedlemmet, og klik derefter på Gem.