Brug af Oberlo som behandlingslokation

Du kan konfigurere lokationer i din Shopify-administrator, så du kan tracke lagerbeholdning og behandle ordrer mere effektivt, når du sælger eller leverer produkter fra flere lokationer. Hvis du bruger Oberlo, behandles den som en separat behandlingslokation og vises i afsnittet App-placeringer på siden Lokationer i din Shopify-administrator. Når du tildeler dine Oberlo-produkter til denne lokation, vises ordrer for produkterne som behandlet af Oberlo.

Du behøver ikke at aktivere lokationer i din Shopify-administrator for at bruge indstillingen Oberlo-lokation. Få mere at vide om lagerlokationer.

Indstil et produkts lokation til Oberlo

Alle nye produkter, du importerer fra Oberlo, har indstillingen Oberlo markeret i afsnittet DISTRIBUTIONSTJENESTE i produktoplysningerne. Du kan opdatere produkter manuelt, du har importeret fra Oberlo, før indstillingen Oberlo-lokation var tilgængelig, og indstille deres lokation til Oberlo.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter i din Shopify-administrator.
  2. Klik på navnet på et Oberlo-produkt.
  3. I afsnittet DISTRIBUTIONSTJENESTE skal du vælge Oberlo.
  4. Klik på Gem.

Bemærk: Når du importerer mange produkter fra Oberlo i Shopify samtidig, uanset om de er nye eller eksisterende produkter i din Shopify-butik, opstår der muligvis en forsinkelse, før lagerbehandlingen opdateres. F.eks. kan produktets lagerbeholdning vises som udsolgt, indtil produkterne er opdateret.

Visning af lagerlokationer i ordrer med Oberlo-produkter

Når du indstiller lokationer for dine produkter, kan du se lokationen for hvert produkt på en ordreside. Hvis ordren indeholder produkter fra mere end én lokation, grupperes produkterne efter lokation for at gøre behandling mere effektiv.

Når du har angivet Oberlo som lokation for produkter, vises Oberlo ud for de relevante produktnavne i ordreoversigten for ordrer, der indeholder disse produkter. Du kan klikke på Behandl i Oberlo ud for disse produkter for at behandle dem fra siden Oberlo-ordrer.