Konfiguration af Shopify til at fungere med Oberlo

Inden du begynder at acceptere ordrer via Oberlo, skal du sørge for, at indstillingerne for din Shopify-butik er de rigtige for din virksomhed.

Konfigurer dine indstillinger for ordrebehandling

Fremgangsmåde:

1. I Ordrebehandling skal du under Når en ordre er betalt markere Behandl ikke nogen af ordrens varelinjer automatisk. 3. Klik på Gem.

Når en leverandør har behandlet din ordre, markerer Oberlo ordren som behandlet i Shopify.

Konfigurer dine indstillinger for betalingsgodkendelse

Du kan registrere dine betalinger enten automatisk eller manuelt. Hvis du aktiverer automatisk registrering, vises dine ordrer automatisk i Oberlo. Hvis du aktiverer manuel registrering, vises dine ordrer ikke i Oberlo, før du markerer ordren som Betalt.

Fremgangsmåde:

1. I afsnittet Betalingsgodkendelse skal du vælge, hvilken betalingsgodkendelse, du ønsker:

Indstillingen til automatisk registrering i afsnittet Betalingsgodkendelse

1. Klik på Gem.