Konfiguration af din Oberlo-konto

I dine indstillingerne for din Oberlo-konto kan du angive dine profiloplysninger, adgangskoden til din konto på oberlo.com, samt sproget, der bruges i dit Oberlo-kontrolpanel i Shopify.

Angiv dine profiloplysninger

Klik på dit kontonavn i Oberlo-kontrolpanelet, og klik derefter på Konto for at få adgang til dine kontoindstillinger.

Du kan angive dit navn og din e-mailadresse i afsnittet Profiloplysninger. Navnet, du angiver, er det navn, som bruges i Oberlo-kontrolpanelet og på din konto på oberlo.com. Den e-mailadresse, du angiver, er den e-mailadresse, som du bruger til at logge ind på din konto på oberlo.com. Hvis du opretter din Oberlo-konto ved at downloade Oberlo-appen i din Shopify-butik, vil navnet og e-mailadressen i din profil som standard være de samme som Shopify-butiksejerens.

Opret eller rediger din adgangskode

Når du har oprettet en adgangskode til din Oberlo-konto, kan du logge ind via oberlo.com med den e-mail, der er tilknyttet din konto. Du kan oprette eller redigere din adgangskode i dit Oberlo-kontrolpanelet.

Fremgangsmåde:

1. Gå til dit Oberlo-kontrolpanel.
  2. Klik på dit Oberlo-kontonavn, og klik derefter på Konto.
  3. Opret eller skift din adgangskode i afsnittet Adgangskode.

Skift dine sprogindstillinger

Din Oberlo-app kan vises på følgende sprog:

• Engelsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Italiensk
  • portugisisk
  • Spansk

Du kan ændre det sprog, du ønsker, at der skal bruges i dit Oberlo-kontrolpanel ved at ændre dine sprogindstillinger.

Fremgangsmåde:

1. Gå til dit Oberlo-kontrolpanel.
  2. Klik på dit Oberlo-kontonavn, og klik derefter på Konto.
  3. Vælg et sprog i rullemenuen i afsnittet Sprog.