Konfiguration af din Oberlo-profil

Under indstillingerne i din Oberlo-profil kan du angive navn, e-mailadresse og adgangskode for din konto på oberlo.com.

Du kan også vælge det sprog, som dit Oberlo-kontrolpanel i Shopify vises i.

Profilindstillinger

For at få adgang til dine profilindstillinger skal du klikke på dit kontonavn i dit Oberlo-kontrolpanel og derefter klikke på Profil. Du kan ændre følgende indstillinger i afsnittet Profilindstillinger:

• Dit navn – Vises som dit navn i Oberlo-kontrolpanelet samt på din oberlo.com-konto. Hvis du opretter en Oberlo-konto ved at downloade Oberlo-appen, bruger din profil navnet ejeren af Shopify-butikken.
  • E-mailadresse – Den e-mailadresse, du bruger til at logge på din konto på oberlo.com.
  • Adgangskoden – Du kan oprette eller tilføje en adgangskode til at logge ind på Oberlo via oberlo.com. Se Opret eller rediger din adgangskode for at få mere at vide.

Opret eller rediger din adgangskode

Når du har oprettet en adgangskode til din Oberlo-konto, kan du logge ind via oberlo.com med den e-mail, der er tilknyttet din konto. Du kan oprette eller redigere din adgangskode i dit Oberlo-kontrolpanelet.

Fremgangsmåde:

1. Klik på dit Oberlo-kontonavn i dit Oberlo-kontrolpanel, og klik derefter på Profil.
  2. I feltet Adgangskode skal du indtaste en adgangskode på mindst 7 tegn og derefter indtaste den samme adgangskode i feltet Bekræft adgangskode.
  3. Hvis du allerede har konfigureret en adgangskode til oberlo.com, skal du indtaste din eksisterende adgangskode i feltet Gammel adgangskode.
  4. Klik på Gem profil.

Opdater dine sprogindstillinger

Din Oberlo-app kan vises på følgende sprog:

• Engelsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Italiensk
  • portugisisk
  • Spansk

Du kan ændre det sprog, du ønsker, Oberlo vises på ved at ændre dine sprogindstillinger.

Fremgangsmåde:

1. Gå til dit Oberlo-kontrolpanel.
  2. Klik på dit Oberlo-kontonavn, og klik derefter på Profil.
  3. I afsnittet Profilsprog skal du vælge et sprog i rullemenuen og derefter klikke på Gem profil.