Administration af dit Oberlo-abonnement

Du kan bruge Oberlo gratis med Starter-abonnementet, men du kan vælge et andet abonnement på siden Dit abonnement i dine Oberlo-kontoindstillinger.

Din Oberlo-abonnementsordning ændres aldrig automatisk. Lad os f.eks. antage, at du har et Basic-abonnement og har 500 produkter. Du fjerner nu 100 produkter. Selvom du nu er under grænsen for Starter-abonnementet, beholder du dit Basic-abonnement. Hvis du vil skifte til Starter-abonnementer, skal du ændre dit abonnementsniveau manuelt.

Rediger din abonnementsordning

Enhver abonnementsændring, du foretager, træder i kraft med det samme.

Fremgangsmåde:

1. Gå til dit Oberlo-kontrolpanel.
  2. Klik på dit Oberlo-kontonavn, og klik derefter på Konto > Dit abonnement.
  3. I afsnittet Aktuelt abonnement skal du klikke på Vælg abonnement.
  4. Klik på Vælg under det ønskede abonnement. Du omdirigeres til din Shopify-butik.
  5. Gennemgå oplysningerne for ændringerne af dit Oberlo-abonnement, og klik derefter på Godkend abonnement.

Fjern Oberlo fra Shopify

Hvis du vil stoppe abonnementsgebyrer fra Oberlo, kan du konfigurere din abonnementsordning til Starter-abonnementet. Hvis du vil fjerne Oberlo fra din butik, kan du slette det fra siden Apps i din Shopify-butik.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps i din Shopify-administrator.
    1. Klik på sletteikonet ud for Oberlo-ikonet. 3. Valgfrit: Vælg årsagen til, at du afinstallerer appen, i rullemenuen. 4. Valgfrit: Angiv eventuelle problemer, du har oplevet med appen. 5. Klik på Afinstaller.

Hvis du installerer Oberlo igen på et senere tidspunkt, knyttes den samme Oberlo-konto til din Shopify-konto igen. Hvis du vil bruge en anden Oberlo-konto, kan du starte en anden Shopify-konto og konfigurere Oberlo på den.