Vælge, importere og sælge dine produkter

Produkterne er den vigtigste del af din dropshipping-virksomhed. De produkter, du vælger at sælge, vil afgøre, hvordan du driver din webshop, hvordan du markedsfører din webshop, og hvem du markedsfører den til.

Din prissætning af dine produkter er vigtig for din rentabilitet, men påvirker også kundeerhvervelse og loyalitet. Hvis du vil vide mere om prissætning af dine produkter, skal du se Angiv og administrer priserne for dine produkter.