Redigering af produktoplysninger i Oberlo

De produkter, du tilføjer fra din importliste, leveres allerede med oplysninger fra leverandøren. Nogle af oplysningerne er muligvis ikke relevante, og i nogle tilfælde kan de være overvældende for dine kunder.

Du kan redigere produktoplysningerne enten før eller efter importen af produkterne. Inden du importerer, skal du redigere oplysningerne på importlisten. Når du har importeret, skal du redigere oplysningerne i Shopify-administratoren.

Redigering af produkttitel og beskrivelse

Du kan ændre en produkttitel på siden Importliste i din Oberlo-administrator. Hvis du vil ændre en produktbeskrivelse, skal du klikke på fanen Beskrivelse for det produkt, du vil opdatere.

Bemærk: Hvis du allerede har importeret dit produkt i Shopify, kan du ændre din produkttitel og beskrivelse i Shopify-administratoren.

• Titel – Navnet på dit produkt, som du vil have, at dine kunder kan se det. Rediger standardtitlerne, der stammer fra Oberlo, fordi de er skrevet til virksomheder og ikke til forbrugerne. Der er større sandsynlighed for, at unikke og iøjnefaldende produkttitler vil føre til salg end standardtitler.

• Beskrivelse – Beskrivelsen af dit produkt. Dette område bruger RTF-editoren, så du kan formatere din tekst. Beskriv dine produkter detaljeret for at informere dine potentielle kunder. Opret dine egne produktbeskrivelser for at gøre dine produkter unikke for søgemaskiner.

Redigering af produktvarianter

Du kan redigere en produktvariant i Oberlo på siden Importliste ved at klikke på fanen Variant for det produkt, du vil opdatere.

Advarsel! Hvis du allerede har importeret dit produkt i Shopify, kan du redigere et produkts varianter i Shopify-administratoren. Hvis du sletter alle produktvarianter, eksporterer og importerer produkter ved hjælp af en CSV-fil og duplikerer produkter eller tilføjer varianter manuelt i din Shopify-administrator, fjernes deres forbindelse til Oberlo. Det betyder, at dine ordrer ikke vises i Oberlo.

Justering af produktvægte

Hvis du konfigurerer vægtbaserede leveringspriser, skal du føje vægte til dine produkter. Hvis din leverandør ikke angiver vægten på sine produkter, kan du også vælge at bruge prisbaserede leveringspriser.

Du kan tilføje produktvægte under en produktimport eller, når produkterne er blevet importeret.

Tilføjelse af produktvægte under en produktimport

Du skal aktivere Indstil måleenhed for produktvægt, inden du kan tilføje vægte under en produktimport.

Fremgangsmåde:

1. Gå til siden Indstillinger i dit Oberlo-kontrolpanel.
  2. Aktivér Indstil måleenhed for produktvægt.
  3. Vælg den enhed, som du vil bruge til produktvægte, i rullemenuen, og klik derefter på Gem indstillinger.

Når denne indstilling er aktiveret, kan du føje vægtangivelser til produkter og varianter i kolonnen Vægt under fanebladet Varianter for et produkt under en produktimport. Du kan få mere at vide under Import af produkter fra din importliste til din Shopify-butik.

Tilføjelse af produktvægte efter en produktimport

Hvis du allerede har importeret dine produkter, kan du redigere produkterne i din Shopify-administrator for at tilføje produktvægte. Du kan få mere at vide under Produktoplysninger.

Skift produkttyper, og tilføj tags

Du kan ændre typer og tags på siden Importliste i Oberlo.

Bemærk: Hvis du allerede har importeret dit produkt i Shopify, kan du ændre din produkttype og dine tags i Shopify-administratoren.

• Produkttype – En produktkategori, som du kan bruge til at organisere produkter med. Du kan bruge produkttypen som en betingelse i en automatiseret kollektion.

• Tags – Tags er ord, der kan bruges i søgninger, og som du tilknytter dit produkt. Kunderne kan bruge tags til at finde dit produkt via søgning i din webshop, og du kan også bruge tags til at oprette automatiserede kollektioner. Du kan få mere at vide om at tilføje eller fjerne tags i Tilføj eller fjern tags.

Føj produkter til kollektioner

Du kan inddele dine produkter i kollektioner for at gøre det nemmere for kunderne at finde dem efter kategori. Her er nogle eksempler på kollektioner, du kan oprette:

• tøj til mænd, kvinder eller børn
  • boligtilbehør af en bestemt type som f.eks. lamper, puder eller tæpper
  • udsalgsvarer
  • sæsonbetonede varer som f.eks. julekort og dekorationer

Når du opretter en kollektion, vises den i din webshop som et galleri med de produkter, du har føjet til den. Kunder kan klikke på et produktbillede på kollektionssiden for at besøge det pågældende produkts side.

Følgende er den grundlæggende fremgangsmåde for at oprette en kollektion. Du kan få mere at vide om, hvordan du opretter en automatiseret kollektion eller opretter en manuel kollektion.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Produkter > Kollektioner i din Shopify-administrator.

2. Klik på Opret kollektion fra siden Kollektioner.

3. Indtast oplysningerne om kollektionen.

4. Klik på Gem kollektion.

Se Kollektioner for at få oplysninger om, hvordan du føjer produkter til kollektioner.

Du kan ændre kollektionen for et produkt på siden Importliste i Oberlo. Rullelisten viser kun manuelle Shopify-kollektioner. Produkter, der opfylder kravene i eventuelle automatiske kollektioner, tildeles automatisk.

Bemærk: Hvis du allerede har importeret dit produkt i Shopify, kan du ændre kollektionen i Shopify-administratoren.

Valg af produktbilleder

Når du importerer et produkt i Shopify, er produktbilleder af høj kvalitet inkluderet. Du kan vælge, hvilke billeder dine kunder får vist, når de ser på dine produkter og varianter. Få mere at vide om produktbilleder i Produktbilleder.