Opdeling af varianter

Hvis et produkt har mere end én variant, kan du opdele varianterne til enkelte produkter. Hvis et produkt f.eks. har tre farvevarianter, kan du konvertere hver farvevariant til et enkelt produkt, som du kan sælge i din butik.

Produktvarianter opdeles i individuelle produkter

Fremgangsmåde:

1. Føj det produkt, du vil opdele, til din importliste.

2. Find det produkt, du vil opdele, på din importliste, og klik på Flere handlinger > Opdel produkt.

3. Vælg, hvordan du vil opdele dine produkter. Hvis et produkt f.eks. har både farve- og størrelsesvarianter, skal du vælge Farve for at opdele det i individuelle produkter baseret på farve.

Bemærk: Hvis du ikke ønsker at opdele alle varianterne i forskellige produkter, skal du klikke på Opdel manuelt og vælge varianterne individuelt. Du kan f.eks. vælge varianter af typen "sort" og "grå" og kun konvertere disse to varianter til nye produkter.

1. Klik på Opdel til produkter:

Når du opretter et nyt produkt, deaktiveres ubenyttede varianter i stedet for at blive slettet. Du kan når som helst aktivere en bestemt variant, efter at du har opdelt produktet.

Bekræftelse af opdeling af produkter