Kombination af produkter med varianttilknytning

Bemærk: Varianttilknytning er kun tilgængeligt i Oberlos Basic- og Pro-abonnementer. Hvis du har Starter-abonnementsordningen, og du vil bruge denne funktion, kan du ændre din abonnementsordning.

Hvis du finder flere leverandører, der tilbyder det samme produkt, men de hver især tilbyder forskellige varianter, kan du kombinere dem til ét produkt. Det giver dig mulighed for at have alle mulige varianter til dine kunder i ét produkt.

Lad os f.eks. antage, at du finder en skjorte, som er tilgængelig i small, medium og large hos én leverandør, og den samme skjorte i extra large hos en anden leverandør. Med varianttilknytning kan du kombinere disse til ét produkt, der har skjorten i størrelserne small, medium, large og extra large.

Et andet eksempel er, at hvis en leverandør løber tør for én variant, kan du kombinere den med det samme produkt fra en anden leverandør, der tilbyder den pågældende variant. Det giver dig mulighed for at udskifte varianten, som ikke er på lager, med en ny, uden at slette hele produktet.

Kombination af produkter

Du kan kombinere op til 5 produkter og højst 100 varianter for et kombineret produkt. Hvis et produkt ikke har varianter, kan du ikke bruge varianttilknytning på det.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Mine produkter i dit Oberlo-kontrolpanel.
  2. Klik på det produkt, som du vil føje flere varianter til.
  3. Klik på Rediger varianter i afsnittet Kildeprodukter.
  4. Klik på Tilføj produkt.
  5. I feltet Produktlink skal du indtaste webadressen for det produkt, du vil kombinere med dit eksisterende produkt, og derefter skal du klikke på Forbind.
  6. Du skal udføre følgende trin for hver variant, som du vil tilføje:

1. Klik på Tilføj variant.
    2. Navngiv hver variantmulighed.
    3. Klik på Opret varianter.
    4. Vælg den leverandør, du vil bruge, i rullemenuen Kildeprodukt.
    5. Vælg den variant, du vil bruge, i rullemenuen Kildevariant.
  7. Når du har tilføjet de ønskede varianter, skal du klikke på Gem.

Fjern et produkt og dets varianter fra et kombineret produkt

Du skal slette alle varianter af et produkt, før du kan fjerne produktet.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Mine produkter i dit Oberlo-kontrolpanel.
  2. Klik på det produkt, du vil fjerne en leverandør fra, og klik derefter på Administrer varianter.
  3. Du skal udføre følgende trin for hver variant af produktet, som du vil fjerne, og som er knyttet til det kombinerede produkt:

1. Klik på papirkurven ved siden af varianten.
    2. Klik på Slet variant i dialogboksen Slet import.
  4. I feltet Kildeprodukter skal du klikke på x ud for det produkt, du vil fjerne.