Transportfirmamuligheder for Oberlo-ordrer

Når du driver en dropshipping-virksomhed, er det muligt, at de leverandører, du vælger at sende fra, er placeret i et andet land. Det kan medføre højere leveringsomkostninger, især hvis du vælger hurtigere leveringsmetoder. Der er dog nogle internationale leveringsmetoder, som er gratis, men langsommere.

Hvis du vælger langsommere leveringsmuligheder, skal du give dine kunder de korrekte forventede leveringstider og give trackingoplysninger om deres ordrer, når det er muligt.

Gennemgå leveringsmetoderne for at se, hvad der passer bedst til din virksomhed og de produkter, du sælger.

Almindelige transportfirmaer

Almindelige transportfirmaer
Transportfirma Produkttype Omkostninger Tilgængelighed Trackingnumre Forventede leveringstider (dage)
ePacket Lav til mellemhøj værdi Gratis eller lave Specifikke lande Normalt angivet 15-30
China Post Lav til mellemhøj værdi Gratis eller lave I hele verden Der er både muligheder med og uden tracking 20-50
USPS Lav til mellemhøj værdi Lave USA Normalt angivet 2-15
SUNYOU Liquid-produkter Lave De fleste lande Normalt angivet 12-24
UPS, DHL og FedEx Medium til høj værdi Mellem til høje De fleste lande Er næsten altid angivet 5-15
DHL Global Mail Medium til høj værdi Høje De fleste lande

Er næsten altid angivet

Underskrift påkrævet ved levering

5-15

Alternative transportfirmaer

Oberlo opretter forbindelse til andre leveringsfirmaer, der er specifikke for bestemte områder eller virksomheder. Følgende leveringsfirmaer kan også bruges sammen med Oberlo:

• Swiss Post
  • Turkey Post