Vælg, hvordan du vil investere i din virksomhed

Hvis du vil have succes med din dropshipping-virksomhed, skal du investere din tid og dine penge, fuldstændig som i alle andre brancher. Du kan vælge, hvad du vil investere i hvert område af virksomheden. Dropshipping fungerer som regel bedst, når du investerer tid i visse områder og penge i andre.

Eksempler på, hvor du skal investere din tid

Der er mange led i en dropshipping-virksomhed, f.eks. produkter, ordrer, designs, markedsføring, kundesucces, levering, betaling og leverandører. Du skal forstå, hvordan alle de forskellige elementer fungerer, så du kan træffe gode beslutninger, efterhånden som din virksomhed vokser.

Det er en god idé at investere din tid i at opbygge kernedelene af din virksomhed selv, da det giver dig en god forståelse af, hvordan det hele fungerer. Her er nogle eksempler på gode steder at bruge din tid, når du udvikler en dropshipping-virksomhed.

• Valg af leverandører – Produkternes kvalitet, hastigheden af ordrebehandlingen og pakningen af ordrer er vigtige faktorer, som kan påvirke, om dine kunder efterlader gode anmeldelser, anbefaler din butik til andre eller bestiller fra din butik igen. Hvis du bruger tid på at undersøge forskellige leverandører, kan du se, hvilke du bør starte med, og hvilke det måske giver mening at bruge senere hen.

Du finder måske en leverandør, som har kvalitetsprodukter, hurtig ordrebehandling og tilpassede emballagemuligheder, men som har et højt minimumantal af ordrer. Til at begynde med kan du måske vælge en leverandør uden minimumordreantal, som har kvalitetsprodukter, langsom ordrebehandling og gennemsnitlig emballage, indtil du kan opfylde minimumordremængderne for den anden leverandør.

Få mere at vide om, hvordan du vælger leverandører i Valg af leverandører.

• Valg af produkter – Hvis du tager dig tid til at afgøre, hvilke produkter du vil sælge, er du bedre i stand til at bedømme kvaliteten, fastsætte relevante priser og lære, hvilke andre produkter der er tilgængelige til dropshipping.

Lad os f.eks. sige, at du sælger kjoler til kvinder og beskriver dem som røde, blå, grønne og grå. På trods af dette modtager du e-mails, der spørger om de specifikke farver på kjolerne, fordi forskellige computerskærme viser lidt forskellige nuancer af hver farve. Du er klar over, at dine kunder gerne vil have, at deres partnere skal kunne matche deres outfits. Men fordi du har undersøgt dine produkter grundigt i begyndelsen, ved du, at din leverandør har andre muligheder for tøj i det samme materiale som dine kjoler. Da du kender disse andre produkttilbud fra leverandøren, kan du sælge matchende slips, tørklæder og lommetørklæder som tilføjelsesprodukter til dine kjoler.

Få mere at vide om valg af produkter i Valg af produkter, du vil sælge.

• Lær om dine kunder og dit marked – Når du kender dine kunders demografi og de forskellige trends på dit marked, hjælper det dig med at træffe bedre markedsføringsbeslutninger, f.eks. hvilken type rabatter du vil tilbyde, og hvor du skal fokusere dine markedstiltag.

Du kan f.eks. sælge herresko og indse, at yngre mænd foretrækker visse brands, mens ældre mænd foretrækker andre. Hvis du finder ud af, at yngre mænd typisk bruger færre penge end ældre mænd på sko, kan du tilbyde gratis levering eller en procentrabat på brands, som yngre mænd foretrækker, for at øge konverteringsraterne. Du kan også tilbyde tilføjelsesprodukter eller buy one, get one half-off-tilbud på brands, som ældre mænd foretrækker, for at øge din gennemsnitlige ordreværdi.

• Få nye færdigheder – Når du investerer din tid i at arbejde for din virksomhed, lærer du, hvordan du skal drive de forskellige dele af en virksomhed, hvilket kan hjælpe dig i alle fremtidige projekter. Hvis du først prøver at udføre alle opgaverne selv, lærer du, hvilke værktøjer der findes, og du kommer til at kende de færdigheder, som vil være værdifulde hos nye medarbejdere, når virksomheden vokser. Samtidig kommer du til at påskønne det, der kræves i de enkelte dele af virksomheden bedre.

Selv om du måske ikke er designer, kan du prøve at designe dit første website, dit første logo og dine første markedsføringsnyhedsbreve. Når du gør dette, lærer du navnene på forskellige designelementer, såsom hexkoder, H1-overskrifter og ikke-sorterede lister, hvilket kan hjælpe dig med at forklare dine ønsker til designere, som du ansætter senere hen.

Eksempler på, hvor du skal investere dine penge

Hvis du har afsat nogle midler til at hjælpe din virksomhed i gang, kan du uddelegere noget af arbejdet til freelancere eller Shopify Experts. Det kan hjælpe med de aspekter af en dropshipping-virksomhed, som kræver specialistviden, eller med færdigheder, som det kan tage lang tid at udvikle.

Her er nogle eksempler på gode steder, hvor du skal investere dine penge, når du udvikler en dropshipping-virksomhed.

• Du kan føje ekstra funktioner til dit website – I Shopify App Store er der hundredvis af unikke apps, som kan give din virksomhed ekstra funktioner. Hvis din virksomhed kunne drage fordel af en ekstra funktion, kan du opnå hurtigere succes ved at investere i en app.

Du kan f.eks. give dine kunder mulighed for at tilpasse deres produkter ved at føje billeder eller tekst til deres ordrer. I stedet for at bruge tid på at lære om kodning og hvordan websites kommunikerer med hinanden for at hente de data, som dine kunder giver dig, kan du i stedet føje denne funktionalitet til dit website via en app.

• Udforskning af flere markedsføringsmuligheder – Der er ganske vist mange gratis muligheder for markedsføring, men når du bruger penge på markedsføringskampagner, har du flere muligheder at vælge mellem for at finde den, der passer bedst til din virksomhed.

For eksempel er Facebook-annoncer og Google-annoncer ikke gratis, men de kan nå ud til en bred vifte af potentielle kunder. Du kan ramme dine kunder hurtigere med disse annoncetyper, end hvis du sidder og venter på dem.

• Tilpasning af din virksomhed – De fleste gratis eller billige muligheder til de forskellige dele af din virksomhed kræver, at du bruger bestemte skabeloner eller valgmuligheder. Men når du investerer penge, kan du tilpasse din virksomhed mere, så den skiller sig ud.

Shopify tilbyder f.eks. mange gratis temaer, men der er mange andre betalte temaer i Shopify-temabutikken, der måske passer bedre til din virksomhed.