Fuldførelse af jobs

Når jobbet er fuldført, kan du eller eksperten markere det som fuldført. Jobbet vises derefter som Fuldført på siden JobsExperts Marketplace.

Fuldførelse af jobs

Markering af job som fuldført

Når I markerer jobs som fuldført kan du og eksperten bedre holde styr, hvilket arbejde der er færdigt. Det gør også, at du bedre kan matches med de rigtige eksperter, næste gang du opretter et job.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Jobsi menuen i Experts Marketplace.
  2. Klik på det job, du vil markere som fuldført.
  3. Klik på Fuldfør job. Du kan også angive detaljer om din oplevelse af samarbejdet med eksperten.
  4. Klik på Markér som fuldført.

Hvis en ekspert markerer et job som fuldført, og du ikke er enig i, at jobbet er fuldført, kan du afslå anmodningen. Du kan derefter kontakte eksperten og drøfte jobbet yderligere.

Anmeldelser af eksperter

Når eksperten markerer et job som fuldført, eller du betaler fakturaen for et job, har du mulighed for at skrive en anmeldelse. En ekspert kan også anmode dig om en anmeldelse af arbejde, der er udført uden for Experts Marketplace.

Din anmeldelse vises på ekspertens profil på Experts Marketplace. Når du deler din oplevelse, kan det hjælpe andre med at komme i kontakt med den rigtige ekspert ud fra de jobbedømmelser og anmeldelser, eksperten har fået.

Når du skriver en anmeldelse, kan du bedømme ekspertens kommunikation og arbejdets kvalitet. Du kan også skrive udtalelser og fortælle, hvad jobbet kostede.

Retningslinjer for anmeldelser

Du kan have glæde af følgende bedste fremgangsmåder, når du skriver anmeldelser:

• Skriv ærlig og konstruktiv feedback i din anmeldelse. Den bør beskrive dit job og nævne specifikke oplysninger om, hvordan du oplevede samarbejdet med eksperten.
  • Hvis du skriver en positiv anmeldelse, skal du forklare, hvorfor din oplevelse var så god. Hvis du i din anmeldelse f.eks. skriver, at "denne ekspert er fantastisk!", forklarer det ikke, hvorfor eksperten gjorde et godt stykke arbejde.
  • Hvis du skriver en negativ anmeldelse, skal du sørge for at skrive fakta, og ikke bare, hvad du føler. Hvis en ekspert f.eks. overskred sin tidsplan for jobbet, skal du nævne, at jobbet blev forsinket, i stedet for at f.eks. at skrive, at det var en "forfærdelig" oplevelse.
  • Sørg for, at din anmeldelse afspejler, hvordan godt hele jobbet forløb fra start til slut. Du kan f.eks. skrive en kort bemærkning for at forklare din bedømmelse, f.eks. "Jeg giver denne ekspert én stjerne, fordi kommunikationen ikke var så regelmæssig, som jeg kunne have ønsket".
  • Kopiér ikke andres anmeldelser. Andre har ingen gavn af at læse kopier af anmeldelser om eksperter.

Få hjælp af den samme ekspert til et nyt job

Hvis du har et nyt job, og gerne vil bruge den samme ekspert, kan du nemt gør det.

Fremgangsmåde:

1. Vælg Jobs i menuen Experts Marketplace.
  2. Klik på et job, som eksperten har fuldført.
  3. Klik på Opret job.