Håndtering af tvister

For alle jobs kan det ske, at de ikke forløber som forventet. Disse retningslinjer kan være en hjælp, hvis du ikke er tilfreds med resultatet af dit job.

Hvordan man får indfriet forventningerne til fuldførte jobs

Hvis du ikke er tilfreds med resultatet af dit job, kan du kontakte eksperten og fortælle om dine bekymringer. Prøv at identificere, om der var en misforståelse, og forklar, hvorfor det udførte arbejde ikke levede op til dine forventninger. Hvis problemet ikke løses ved jeres samtale, kan tale med eksperten om en mulig refundering.

Sådan modtager du refunderinger fra eksperter

Hvis du ønsker en refundering for et job, skal du først aftale det med med eksperten. Hvis I er enige om, at du er berettiget til en refundering, kan eksperten oprette en anmodning om refundering ved at kontakte Shopify Support.

Blokering af eksperter

Hvis du ikke længere vil kommunikere med en ekspert, eller hvis du bliver spammet af en ekspert, kan du blokere vedkommende, så han eller hun ikke længere kan sende beskeder til dig. Når du blokerer en ekspert, lukkes alle forslag, job og fakturaer, som du har med eksperten – denne handling kan ikke fortrydes. Du kan også overveje at rapportere din oplevelse med eksperten til Shopify Support.

Fremgangsmåde:

1. Åbn din samtale med eksperten under fanen Beskeder i Experts Marketplace.
  2. Klik på knappen Mere i panelet Detaljer ud for ekspertens navn.
  3. Klik på Bloker ekspert.
  4. Klik på Bloker ekspert for at bekræfte.

Rapportering af dårlige oplevelser med eksperter

Det er vigtigt, at Experts Marketplace har troværdige og professionelle eksperter, der kan hjælpe dig med at opbygge din virksomhed. Hvis du ikke er tilfreds med en eksperts arbejde eller adfærd, eller du mener, at en ekspert kan have overtrådt Shopifys servicevilkår, bør du kontakte Shopify Support.