Bestilling af hjælp

Experts Marketplace forbinder dig med Shopify-eksperter, som du kan få til at hjælpe dig med komplicerede eller vanskelige opgaver i forbindelse med opbygningen af din virksomhed.

Du kan komme i kontakt med eksperter på Experts Marketplace på to forskellige måder:

• Gennemse tjenester, og kontakt eksperter direkte ved at bede om et tilbud.
  • Opret et job, og bliv matchet med eksperter. Derefter kan du vælge, hvilken ekspert du vil samarbejde med.

Hvis du opretter et job eller anmoder om et tilbud, er du ikke forpligtet til samarbejde med en ekspert. Du bestemmer, om en bestemt ekspert er den rette til jobbet, og om vil samarbejde med vedkommende.

Planlæg samarbejdet med en ekspert

Inden du starter samarbejdet med en ekspert, skal du være forberedt på at beskrive kravene til dit job. Du kan overveje følgende anbefalede fremgangsmåder, når overvejer at samarbejde med en ekspert:

• Sæt dit ind i eventuelle forretningsmæssige eller tekniske betingelser i forbindelse med dit job. Det gør det nemmere for dig og eksperten at drøfte og forstå arbejdet.
  • Udfør forudgående research vedrørende arbejdet. Du kan f.eks. finde eksempler på andre virksomheder, der er i gang med noget, der minder om det, du ønsker.
  • Sørg for tydeligt at definere dit budget, din tidsplan og de ønskede resultater. Angiv så mange detaljer som muligt, så eksperten bedre kan give dig et retvisende tilbud.

Find eksperter ved at gennemse tjenester

I Experts Marketplace kan du finde flere eksperter, der kan hjælpe dig med at opfylde dine behov.

Fremgangsmåde:

1. Vælg eller søg efter en tjenestekategori i menuen i Experts Marketplace. Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du klikke på Ekspertvejledning.
  2. Eventuelt: Filtrer eksperter efter pris, land/område og sprog.
  3. Klik på en ekspert for at se profiloplysningerne.
  4. Når du finder en ekspert, du gerne vil kontakte, skal du vælge du Anmod om et tilbud.
  5. Angiv detaljer og præferencer for jobbet.

Eksperter, der er interesseret i din job, kan kontakte dig med flere oplysninger. Hvis du vil, kan du sende dit job til yderligere eksperter.

Opret et job for at blive matchet med eksperter

Du kan oprette et job for at blive matchet med den ekspert, der passer bedst til dine behov.

Fremgangsmåde:

1. Vælg Opret et job i menuen i Experts Marketplace.
  2. Vælg en tjeneste.
  3. Angiv detaljer om dit job og dine præferencer.
  4. Vælg Send job.

Når dit job er oprettet, matches det med eksperter. Eksperter, der er interesserede i dit job, kan kontakte dig med flere oplysninger.

Inviter yderligere eksperter til et job

Du kan sende dit job til flere eksperter, og derefter skal du ansætte den ekspert, der bedst opfylder din behov. Du kan sende dit job til op til ti eksperter.

1. Fra menuen Experts Marketplace skal du vælge eller søge efter en tjeneste kategori for dit eksisterende job.
  2. Vælge en ekspert, som du vil invitere til dit job.
  3. Fra ekspertsiden for tjeneste fortegnelse skal du vælge Anmodning om et tilbud > for et eksisterende job.
  4. Vælg det job, som du vil anmodning om et tilbud til, og klik derefter på Anmodning quote.

Hvis dit job er markeret som udløbet, vises det ikke på listen eksisterende job. Du skal angive dine joboplysninger igen i formularen Anmodning om et tilbud for at kontakte en anden ekspert.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg se priser på eksperter i min lokale valuta?

Ja. Du kan ændre den viste valuta nederst på siden. Du kan filtrere eksperter efter pris og begynde at se priser i din valgte valuta. Alle forslag og fakturaer, som du modtager fra eksperterne, er dog i USD. Du modtager en debitering for tjenesterne i USD.